TV 2s nye frontansvarlig, Svein Rune Kjøllesdal.
TV 2s nye frontansvarlig, Svein Rune Kjøllesdal.

Svein Rune Kjøllesdal blir TV 2 Sports nye frontansvarlig

Svein Rune Kjøllesdal forlater BA-desken til fordel for TV 2 Sport. – En av landets beste front-skoler, sier han om BA-desken.

Publisert Sist oppdatert

Svein Rune Kjøllesdal forlater BA og blir TV 2 Sports nye frontansvarlig.

Kjøllesdal beskriver TV 2 som ett av landets mediehus som er mest interessant å jobbe i.

– Jeg liker det tabloide uttrykket og måten de tenker om journalistikk. Selv er jeg tabloid av meg og synes det er fascinerende. TV 2 satser mye, noe også BA gjør. Men dette er et steg opp til det nasjonale og det blir gøy å være med å bidra der, sier Kjøllesdal til Medier24.

– Enda mer historieskapende

Kjøllesdal trekker frem innholdspakken til TV 2 Sport som blant annet inneholder Eliteserien i norsk fotball, Champions League, spansk fotball og noen ski-rettigheter.

Norsk fotball definerer han som selve indrefileten.

– Norsk fotball er noe av det edleste du kan forvalte av sportsrettigheter. Det er også på en veldig oppadgående trend.

TV 2 Sports nye frontansvarlig beskriver seg selv som en avismann, som inntil nå har jobbet for nettaviser som hovedsakelig jobber med tekst.

I TV 2 vil han i enda større grad jobbe med videoinnhold.

– Jeg håper vi kan være enda mer historieskapende i samspillet med tekst og video, svarer Kjøllesdal på spørsmål om hvordan han vil sette sitt preg på forsiden.

– Jeg tror jeg kan være med å gjøre oss enda bedre i den skriftlige formidlingen. Det skal være kreative og underholdende vinklinger, der folk blir lokket inn uten å bli lurt.

– Landets beste

En overgang til TV 2 betyr at Kjøllesdal forlater BA og den berømte BA-desken etter fire og et halvt år.

– BA-desken er en av landets beste front-skoler. Det er høy takhøyde å prøve ulike ting og man kan utfolde seg litt. Man lærer seg også litt snert, altså overraskende ord med litt smell. Det dyrker frem det tabloide i folk.

– Jeg ville ikke vært foruten det jeg lærte der, legger han til.

Powered by Labrador CMS