På bilde: Benedikte Grov starter i sin nye jobb i august.
Benedikte Grov starter i sin nye jobb i august.

Benedikte Grov forlater NRK for Firda Tidend

Etter fem år i NRK Vestland blir hun journalist i sitt eget nærområde.

Publisert Sist oppdatert

Benedikte Grov (39) er ansatt som journalist i Firda Tidend, lokalavisen for Gloppen og Jølster, skriver de i egen avis.

Hun forlater NRK Vestland, der hun har jobbet siden 2018. Tidligere har hun også arbeidet i Cappelen Damm og Nynorsk Pressekontor. Hun har også vært innom Firda Tidend tidligere.

– Det er ikke så ofte det blir utlyst journalistjobber i nærområdet, så jeg tenkte at det var en fin mulighet. Jeg har hatt det utrolig kjekt og lært mye i NRK Vestland, men nå kom muligheten til en jobb nærmere hjemmet. Jeg har jobbet i avisen tidligere og vet at det er en god plass å være og trivelige folk der også. Det blir dessuten kjekt å «spesialisere seg» på Gloppen og Jølster, sier Grov til Firda Tidend.

Redaktør og daglig leder Aadne Gloppestad er svært fornøyd med ansettelsen.

– De siste månedene har vi vært en journalist for lite i en fra før liten redaksjon, så vi ser virkelig fram til å få Benedikte i aksjon. Hun er utdannet journalist, har bred medieerfaring og kjenner dekningsområdet vårt godt, så hun har alle forutsetninger for å gjøre en utmerket jobb for oss og bidra til å utvikle avisen videre, sier han til egen avis.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS