Bente Rognan Gravklev blir ny nyhetsredaktør i Nationen.

Bente Rognan Gravklev blir nyhetsredaktør i Nationen

– Nationen er en solid avis, men stort potensial og vilje til å tiltrekke seg lesere med interesse for alt det spennende som skjer i distriktene.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Nationen i en pressemelding.

Rognan Gravklev kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i Kommunal Rapport, og har også tidligere vært nyhetsredaktør i Dagsavisen.

– Nationen er en solid avis, men stort potensial og vilje til å tiltrekke seg lesere med interesse for alt det spennende som skjer i distriktene. Avisa har en naturlig plass i norsk offentlighet, og jeg gleder meg veldig til å være med på å sørge for at avisa lykkes med å befeste sin posisjon også digitalt, sier hun.

Fram til Bente Rognan Gravklev tiltrer som nyhetsredaktør i Nationen, vil Ingjerd Sørlie Yri fortsette som konstituert nyhetsredaktør. Hun har fungert i denne stillingen siden i fjor høst, etter at Svein Ove Hansli meldte overgang til NRK.

– Jeg er svært glad for at Bente har takket ja til den viktige rollen som nyhetsredaktør i Nationen og er sikker på at hun vil bidra til at Nationen befester og videreutvikler sin posisjon som en viktig formidler av hverdagen til folk og næringer i Distrikts-Norge og beskriver framtidsutsikter og utfordringer, sier konstituert ansvarlig redaktør i Nationen, Jannicke Engan.

Rettelse: I en tidligere versjon av denne saken sto det at informasjon kom fra en pressemelding fra Amedia, det er feil. Pressemeldingen er fra Nationen, men ble formidlet via Amedia. Feilen ble rettet 02.04.24, klokken 13.27.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS