Hanne Louise Åkernes og Øystein Vik har fått nye jobber i Bergens Tidende.

Bergens Tidende har ansatt ny leder og ny kommentator

Bergens Tidende har ansatt Hanne Louise Åkernes og Øystein Vik.

Publisert Sist oppdatert

Hanne Louise Åkernes er ansatt i jobben som leder for Bord4 og Nye digitale formater, mens Øystein Vik blir ny kommentator i Bergens Tidende.

Det skriver Schibsted-avisen i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Åkernes har vært ansatt i BT siden 2012, men var tilknyttet avisen som sommervikar og vikar før det.

Som leder for Bord4 vil hun jobbe både med spesialpresentasjoner og undersøkende journalistikk. På Nye digitale formater har Åkernes ansvaret for utviklinger av nye artikkelformater på BT.no, nyhetsbrev og sosiale medier.

– Jeg gleder meg til å være med å utvikle den digitale journalistikken i BT og føler meg heldig som skal få lov å jobbe med så flinke folk, sier Åkernes.

Vik har vært tilknyttet BT-sporten siden 2007, og ble fast ansatt i 2012. Han har vært en sentral del av Brann- og Ballspark-gjengen, men har i tillegg stor interesse for og mye kunnskap om politikk, skriver BT i meldingen.

– Jeg ser på det som et stort privilegium å få være kommentator for en avis som Bergens Tidende. BT har vært en del av mitt liv helt siden jeg lærte å lese, og det å være en meningsbærer for en slik institusjon er ikke noe jeg tar lett på. Forhåpentlig kan jeg komme med interessante perspektiver på saker som opptar folk flest, sier Vik.

Powered by Labrador CMS