Ansvarlig redaktør i Bobil og Caravan Magsinet, Bjørn Egil Jakobsen, er installert på Hunderfossen camping med sin KABE-bobil for å lage reportasjer fra Barnas Camping Festival.

Bobil og Caravan Magasinet lanseres på nett

Magasinet får digital utgave.

Publisert Sist oppdatert

Bobil og Caravan Magasinet, Norges største fagtidsskrift for campere med bobil, campingvogn eller telt, lanserer magasin på nett, skriver de i en pressemelding. 

Magasinet, som fram til nå kun har kommet som papirmagasin seks ganger i året, vil fra fredag 28. juni også kunne lese digitalt.

– Vi har jobbet med den nye nettløsningen gjennom vinteren, og fylt på med mange spennende artikler fra inn- og utland, som vi håper og regner med vil falle i smak hos alle camping- og reiseinteresserte, sier ansvarlig redaktør Bjørn Egil Jakobsen.

Utgiver av magasinet er Norsk Bobil og Caravan Club, landets største og eldste interesseorganisasjon for campere.

Jakobsen, som opprinnelig kommer fra Hammerfest i Finnmark, har en lang karriere i mediebransjen. 

Fra 2015 fram til 2022 var han både journalist og redaktør, og deleier i lokalavisa Hammerfestingen. Da han ble tilbudt jobben som redaktør for Bobil og Caravan Magasinet høsten 2022, overtok Amedia lokalavisa Hammerfestingen.

– Jeg og min kone har flyttet fra Finnmark til Kongsvinger, og jeg stortrives som redaktør for Bobil og Caravan Magasinet. Fram til nå har magasinet bare vært utgitt på papir, men nå blir vi også digital på alle plattformer, sier Jakobsen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS