Hege Holm, Viggo Valle, Bård Ose og Tom Erik Sørensen er de nye P1+ profilene

Slik blir nye NRK P1+ - flere profiler fortsetter

Viggo Valle, Tom Erik Sørensen, Hege Holm og Bård Ose er noen av stemmene som blir å høre på P1+ framover.

Publisert Sist oppdatert

Viggo Valle, Tom Erik Sørensen, Hege Holm og Bård Ose er noen av stemmene du kommer til å høre på P1+ også framover.

I forbindelse med budsjettreduksjon i NRK, har NRK P1+ måttet restrukturere sendeplanen. Det har skapt stort engasjement og mange har vært ivrige i diskusjonen.

Nå er det klart at mange kjente stemmer fortsatt blir å høre i kanalen. Og det mest populære programmet på NRK P1+, På Dansefot med Erik Forfod, får en time mer sendetid.

Kanalsjef Bjørn Tore Grøtte er fornøyd med den nye P1+-kabalen..

I tillegg blir folkekjære programledere som Viggo Valle, Hege Holm, Bård Ose, Tom Erik Sørensen, Magnhild Øwre, Hanne Hoftun og mange flere å høre på lufta.

Noen av disse erfarne radiofolkene kommer de nærmeste ukene til å jobbe med å utvikle program, og så kommer møter lytteren et oppdatert og nytt sendeskjema på NRK P1+ rundt 1. mars.

Kanalsjef Bjørn Tore Grøtte er svært fornøyd med både lagoppstillingen og sendeskjemaet som kommer.

-Jeg har vært i dialog med en enormt stor gjeng dedikerte og engasjerte lyttere. De har gitt innspill til hva som er viktig for de å bevare i NRK P1+, til hvilke tider ulike program er viktig. Jeg håper og tror at det nye kommer til å falle i smak.

Blant annet blir det en ny, oppdatert dagsendingsflate som nå skal utvikles. Denne inkluderer både en direktesendt morgensending og en magasinflate på formiddagen.

Powered by Labrador CMS