Julie Lorentzen fikk prisen årets influenser , men kona Camilla Lorentzen gikk opp på scenen og hentet prisen for dem.
Julie Lorentzen fikk prisen årets influenser under Vixen Awards tidligere i år, men det var kona Camilla Lorentzen (avbildet) som gikk opp på scenen og hentet prisen for dem. Nå er de begge oppgitt over Dagbladets omtale av fødselen til deres første barn.

Influenser med Dagbladet-boikott etter fødsel-omtale

– Gratulerer til VG, dere er den heldige vinneren av all førstehåndsinformasjon resten av min karriere, melder Julie Lorentzen. – Beklagelig, svarer Dagbladet.

Publisert Sist oppdatert

Influenseren Julie Lorentzen går hardt ut mot Dagbladet og varsler boikott etter avisens omtale av fødselen til hennes første barn, melder TV 2.

Lorentzen og kona Camilla Lorentzen annonserte fødselen på sosiale medier i forrige uke, noe de fleste norske riksmediene omtalte. 

Dagbladet skrev en nyhetsmelding hvor de hadde sitert Camilla Lorentzen på at «vi føder nå», noe hun hevder overfor TV 2 var en feilsitering. 

Men hun og Julie Lorentzen reagerer mest på Dagbladets oppfølger tre dager senere, med tittelen «Skaper full forvirring».

Der skriver Dagbladet at barnet ikke ble født da some-oppdateringene kom, men trolig uker tidligere og at paret «spilte pressen - og følgerne - et lite puss».

Dette får Julie Lorentzen til å rase. Hun understreker overfor TV 2 at de ikke har lurt følgerne sine, ettersom de har vært åpne om at de ikke publiserer innhold i sanntid. 

– Personlig vil jeg ikke svare på noen av deres (Dagbladet, journ.anm.) fremtidige henvendelser, så gratulerer til VG, dere er den heldige vinneren av all førstehåndsinformasjon resten av min karriere, skriver hun på sin Instagram story. 

Dagbladet - ved leder for Aller Medias kjendisdesk, Jonas Jørstad - uttaler til TV 2 at det er synd hvis Lorentzen-paret opplever seg feilsitert. 

Han sier videre at redaksjonen opplevde tidspunktet for fødselen litt forvirrende, men at de beklager om de har bidratt til forvirring.

– Vi har hatt opplevelsen av at det har vært forvirring rundt det, og vi er ikke de eneste. Hvis vi har bidratt til at dette har vært en misforståelse, så er det beklagelig, sier Jørstad til TV 2.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS