Telenor og Discovery «holder dørene åpne», men har ikke planlagt nye møter for å bli enige

Ingen snarlig løsning i sikte for striden om TVNorge-kanalene på Canal Digital.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Oslo (NTB): Både Canal Digital og TVNorge sier de holder dørene åpne, men ingen har tatt initiativ som kan gi TVNorge og tolv andre kanaler tilbake til Canal-Digital-kundene.

Ved midnatt forsvant kanalpakken til Discovery for kabel- og satellittkunder hos Canal Digital og hos Viasat fordi partene ikke klarte å bli enige om en ny avtale for kanalpakken som omfatter TVNorge, Eurosport, Max og ti andre Discovery-kanaler.

– Vår dør er åpen. Vi ønsker å få tilbake disse kanalene så fort som mulig for våre kunder. Men da må altså de amerikanske eierne vise vilje til at de ønsker å få på plass en avtale, sier kommunikasjonsdirektør Kenneth Tjønndal Pettersen i Canal Digital til NTB.

Sjef i TVNorge og Discovery Networks, Harald Strømme, bedyrer overfor NTB at også de har en vidåpen dør for nye forhandlinger, men vil ikke selv ta nye initiativ.

– Vi har gjort gjentatte forsøk, redusert våre krav og kommet med nye tilbud. Telenor har ikke flyttet seg ett øre de siste 14 dagene. Det må være to parter for å forhandle. Vi er helt åpne for forslag fra Telenor, men det er ikke avtalt noe forhandlingsmøte mandag, sier Strømme til NTB.

Powered by Labrador CMS