Christian André Pettersen Aubell (32) er fast ansatt som direktør for strategi og vekst i Dagens Næringsliv

Han blir direktør for strategi og vekst i DN

Christian André Pettersen Aubell går inn i DNs ledelse. 

Publisert Sist oppdatert

Christian André Pettersen Aubell (32) er fast ansatt som direktør for strategi og vekst i Dagens Næringsliv. Han har siden august i fjor fungert i stillingen som leder for strategi og vekst. 

– Christian er en sentral pådriver for fart, endring og forbedring, og jeg er svært fornøyd med å ha ham som en fast del av ledergruppen i DN, der han i likhet med redaktørene rapporterer til meg, sier sjefredaktør og administrerende direktør Janne Johannessen i DN. 

I sin nye stilling vil Aubell ha et spesielt ansvar for tverrfaglig DN-samarbeid i konsernet, med vekt på å løfte inntektsinitiativer i DN. 

Han leder DNs kommersielle ledergruppe, som består av sentrale ledere fra alle miljøer i konsernet.

– Jeg er veldig takknemlig for å få tilliten og ansvaret til å lede DNs arbeid med strategi og vekst i tett samarbeid med dyktige kollegaer i DN-redaksjonen og våre konsernmiljøer, sier Aubell og legger til: 

– DN står overfor viktige veivalg redaksjonelt og kommersielt, og min ambisjon er å tydeliggjøre prioriteringer, styrke samarbeid og øke gjennomføringsevne på tvers. Jeg brenner for DNs journalistikk og vil jobbe hardt for å styrke vår posisjon som Norges fremste næringslivsavis. 

Aubell er utdannet siviløkonom. Fra høsten 2022 var han strategi- og innsiktsansvarlig i DNs utviklingsavdeling, før han i fjor høst fikk den nye rollen midlertidig.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS