Mads Andersen, blir nyhetsredaktør i Dagbladet.

Mads A. Andersen blir nyhetsredaktør i Dagbladet

Mads A. Andersen blir nyhetsredaktør, mens Jan Thomas Holmlund får rollen som stabsredaktør i avisen.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Dagbladet selv i en pressemelding fredag.

Andersen tar dermed over etter Frode Hansen (50) som har sittet 10 år i stolen. I sommer ble han ansvarlig redaktør i Dagbladet. 

- Jeg er svært takknemlig for og beæret over at Dagbladet mener jeg er riktig person for denne rollen. Min journalistiske legning er tabloid, så Dagbladets liberale og populærjournalistiske linje pirrer meg lett. Det er en ære å få lov til å lede Norges skarpeste journalister, sier Andersen i en pressemelding.

Han har de drøyt siste fem årene vært direktør for TV i Aller Media. Samtidig har han sittet i redaktørgruppa til Dagbladet. Andersen har også bakgrunn fra VG, Se og Hør og NRK samt sin egen lokalavis Fredriksstad Blad.

Det siste halve året har tidligere redaksjonssjef i avisen, Jan Thomas Holmlund, vært konstituert nyhetsredaktør. Han blir nå stabsredaktør i Dagbladet.

– Jeg er strålende fornøyd med å få tilliten til en så viktig og spennende rolle i Dagbladet. Jeg gleder meg til å bygge videre på det fantastiske arbeidet som er lagt ned de siste åra, og til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle Dagbladets organisasjon og legge til rette for enda mer vill vekst og mer av Norges beste tabloidjournalistikk, sier Holmlund.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS