- Jeg har definitivt ikke bidratt til noen lekkasjer, og jeg har ikke engasjert noen rådgivere for å gjøre det

Telenor-sjef Sigve Brekke nekter for å ha bidratt til lekkasjer.

Publisert

Oslo (NTB): Konsernsjef Sigve Brekke avviser kontant at han skal ha bidratt til lekkasjer fra Telenor, slik det er blitt spekulert om de siste dagene.

– Jeg har definitivt ikke bidratt til noen lekkasjer, og jeg har definitivt ikke engasjert noen kommunikasjonsrådgivere for å gjøre dette, sa Brekke på en pressekonferanse onsdag.

– Min jobb har vært å samarbeide med Gunn (Wærsted, styreleder) og med resten av styret, la han til.

Først tirsdag konkluderte styret i Telenor med at de vil gå videre med Brekke som konsernsjef.

Men styreleder Wærsted hevder at styremøtet de siste to dagene ikke handlet om Brekkes stilling.

– Vi diskuterte mediehåndteringen i går, og vi fant det nødvendig å gå ut med meldingen om at Sigve skal lede konsernet videre, nettopp for å roe ned situasjonen. Vi hadde et helt ordinært styremøte med en helt ordinær agenda, sier hun.

 

Ser alvorlig på lekkasjene

Telenors styreleder Gunn Wærsted sier at konsernet ser alvorlig på lekkasjene som har kommet den siste tiden om indre forhold i selskapets ledelse.

– Jeg føler med alle medarbeiderne i Telenor som nok en gang opplever at det er stor uro og negativ oppmerksomhet rundt selskapet. Det er beklagelig og uheldig og skulle vært unngått. Men fortrolig informasjon er vanskelig å kontrollere. Vi har hatt lekkasjer som vi ser alvorlig på, sa styrelederen på en pressekonferanse onsdag formiddag.

Wærsted la til at hun fant det riktig å gå ut med informasjon hun mener styret ikke skulle gått ut med, men at de likevel gikk ut med den for å skape ro.

 

 

Powered by Labrador CMS