Magnus Aabech er utviklingsredaktør i Dagens Næringsliv
Magnus Aabech er utviklingsredaktør i Dagens Næringsliv

Magnus Aabech blir utviklingsredaktør i DN

Tar jobben på fast basis etter nesten ett år som konstituert. 

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha vært konstituert i rollen i siden mars i fjor, er Magnus Aabech (41) fast ansatt som utviklingsredaktør i DN.

– Jeg er veldig glad for tilliten jeg er blitt vist i DN og gleder meg til å fortsette i rollen som utviklingsredaktør. Leserne våre kommer til DN for å få den viktigste journalistikken, enten det gjelder avslørende saker i næringslivet og politikken, løpende nyheter om børs- og marked eller nye trender i D2. De fortjener ikke bare det beste innholdet, men også den beste brukeropplevelsen, sier Aabech.

Aabech har bakgrunn som journalist, vaktsjef og sportsredaktør i NTB, før han ble redaktør i utviklingsavdelingen i NTB i 2017. Fire år senere begynte han i Amedia som produkteier for datastøttet journalistikk og innholdstjenester, før han i november 2022 meldte overgang til DN, hvor han begynte som redaksjonell utviklingssjef. 

Etter kort tid ble konstituert som utviklingsredaktør. Han har vært sentral i arbeidet med å løfte frem bruk av kunstig intelligens i DN samt ledet videreutviklingen av DNs Investor-plattform.

 Han fortsetter nå i DNs redaktørkollegium og rapporterer til sjefredaktør og administrerende direktør Janne Johannessen.

– Magnus har stor gjennomføringskraft, et sterkt produktutviklingshode og lederegenskaper som gjør at han leverer kjappe og ekstremt gode resultater. DN skal ha de beste folkene i bransjen, og Magnus er definitivt blant dem, sier Johannessen.

Aabech vil også lede produktteamet dedikert til redaksjonell utvikling for DN. Utviklingsredaktøren i DN sitter også i ledergruppen til produkt- og strategiavdelingen i DN Media Group.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS