Karoline Enoksen, Jørgen Vigdal og Daniel Rosenquist får alle fast jobb i VGTV.
Karoline Enoksen, Jørgen Vigdal og Daniel Rosenquist får alle fast jobb i VGTV.

VGTV girer opp podkastsatsingen: Daniel, Karoline og Jørgen får fast jobb

Daniel Rosenquist, Karoline Enoksen og Jørgen Vigdal får fast jobb som innholdsprodusenter i VGTVs podkastavdeling.

Publisert Sist oppdatert

– Nå har vi en veldig bra gjeng på plass! Bare i januar lanserer vi fire nye podkaster, i tillegg kommer det nye produksjoner gjennom våren, sier podkastsjef Siri Pallesen.

To av podkastene er allerede lansert: «Rådvill» med Stian Blipp og «Storefri» med Mikkel Niva og Herman, som VGTV produserer på oppdrag fra PodMe.

I tillegg slippes en ny podkast med Martha Leivestad og Marlene Stavrum 27. januar. Et nytt konsept med Harald Eia er også like rundt hjørnet.

Det siste halvåret har Daniel Rosenquist vært en sentral brikke i lansering og produksjon av «Papaya» som VGTV produserer på oppdrag fra PodMe. Fra tidligere har han lang erfaring fra radiobransjen, senest som produsent og programleder i P4.

– Jeg er veldig glad for å bli en fast del av denne gjengen og dette mediehuset. Vi lager fantastisk innhold hver dag, men i tillegg er vi med på å stake ut kursen for fremtiden av lydinnhold i Norge, og det motiverer meg ekstremt mye, sier Rosenquist.

Karoline Enoksen produserer blant annet «Harm & Hegseth» og «Hvordan har du det, mann?» med Erik Follestad. Hun har tidligere jobbet i Vrang produksjon og «Kåss til Kvelds».

– Jeg ser frem til å videreutvikle og lansere nye konsepter i tiden fremover. Også er det jo digg å endelig ha tilgang til VGs firmahytte på Gran Canaria, sier Enoksen.

Jørgen Vigdal kommer i likhet med Rosenquist også fra radiobransjen, senest som produsent og programleder i Bauer Media.

I VGTV produserer Vigdal «Topp 3» med Mads Hansen og Rasmus Wold, «Enkel servering» med Morten Ramm, Bernt Hulsker og Martin Sleipnes, og «Rådvill» med Stian Blipp.

– Vil man jobbe med underholdningspodkast, er dette Norges beste sted å være, sier Vigdal.

Foruten Enoksen, Rosenquist og Vigdal jobber disse i VGTVs podkastavdeling: Elise Vatsvåg, Marte Vedde, Kristoffer Kumar, Martin Belgen Isaksen og Elin Bjørn.

Powered by Labrador CMS