Utviklingsredaktør Gaute Tyssebotn og administrerende direktør Nina Vesterby.

Story House Egmont kjøper Diskusjon.no fra VG

Story House Egmont øker satsningene på digitale forum, og kjøper Diskusjon.no.

Publisert Sist oppdatert

VG kjøpte Diskusjon.no i 2020 fra TU Media. Nå kjøper Egmont debattforumet fra VG, opplyser Story House Egmont i en pressemelding.

Administrerende direktør i Story House Egmont, Nina Vesterby, uttaler at de allerede i dag har opparbeidet høy kompetanse på forum, gjennom blant annet Kvinneguiden og Foreldreforum.

– At vi nå kan trappe opp satsningen med Diskusjon.no er veldig godt nytt. Både for oss, og ikke minst for de drøye 500 000 brukerne av dette forumet. De vil bli godt ivaretatt med oss som nye eiere, sier Vesterby.

Utviklingsredaktør i VG, Øyvind Brenne, sier i meldingen at det viktigste for VG er å være hele Norges foretrukne nyhetsdestinasjon, med den beste undersøkende journalistikken og den raskeste breaking news-dekningen.

– Vi skal vinne kampen om unge brukere. Vi skal få folk til å logge inn, abonnere og å bruke tid på sidene våre. Og vi satser tungt på TV og podkast. Prioritering av hva som blir viktigst fremover er helt sentralt for oss, og det er gledelig at det gode debattklimaet på Diskusjon.no nå kan drives videre av en ny, solid, redaktørstyrt eier, sier Brenne.

Powered by Labrador CMS