M24TV:

Jan Thomas: – Journalistene kom fullstendig uforberedt og stilte idiotiske spørsmål

Kjendisstylisten forteller om en frustrerende tid da han først møtte Presse-Norge på tidlig 2000-tall. Nå er han imidlertid glad for at han ikke er kjendis i USA.

Publisert

Se hele intervjuet med Jan Thomas i videovinduet øverst!

Ett av programmene det ble fokusert mest på under Discoverys og TVNorges vårlansering tirsdag var «Jan Thomas søker drømmeprinsen».

Der skal kjendisstylisten Jan Thomas forsøke å finne kjærligheten gjennom møter med tolv menn på en idyllisk ranch i Sør-Afrika.

Jan Thomas på TVNorges vårlansering.
Jan Thomas på TVNorges vårlansering.

Tirsdag formiddag var Jan Thomas på plass på Rockefeller i Oslo for å snakke med pressen om det nye programmet. Medier24 benyttet muligheten til en prat om hva han tenker om norske journalister. 

For helt siden han flyttet tilbake til Norge igjen i 2001 - etter 17 år i Hollywood - har Jan Thomas vært et yndet intervjuobjekt for norsk presse.

Glad han ikke er kjendis i USA

Men hva synes han selv om den norske pressestanden?

– Jeg er veldig takknemlig for at jeg ikke er kjendis i USA. Norske journalister er som regel langt mer høflige og forsiktige, sier Jan Thomas til Medier24.

Men slik har det ikke alltid vært. 

– I 2001, da jeg landet i Norge, opplevde jeg at journalister stilte mange rare spørsmål. De kom fullstendig uforberedt, hadde ikke snøring og stilte idiotiske spørsmål, forteller han.

– Som hva da?

– Det var dumme spørsmål som er uintelligente, og beviser at du ikke har peiling på det jeg driver med. De stilte også direkte spørsmål som var helt ulogiske. Da ble jeg frustrert.

– Gi oss ett eksempel?

– Det var en tid hvor jeg eksperimenterte litt med botox og sånn. Da kunne journalister for eksempel si «Har du botox i leppene?». Eh, det er litt vanskelig å snakke hvis du lammer kjeften med nervegift, sier en oppgitt Jan Thomas.

Hans oppfordring til journalister som skal intervjue han er derfor klar:

– Gjør hjemmeleksa di! Så lenge du er genuint interessert, så gir jeg så ærlige og fine svar som jeg kan.

 

Jan Thomas presenterte sitt nye realityprogram i Oslo tirsdag - og fikk støtte av kompisen Einar Tørnquist.
Jan Thomas presenterte sitt nye realityprogram i Oslo tirsdag - og fikk støtte av kompisen Einar Tørnquist.

– Det ærligste og råeste jeg noen gang har gjort

Og ærlig og åpen er også kjendisen i sin nye realityserie. Ifølge Jan Thomas selv var det vært krevende, men samtidig givende. 

– Programmet er det tøffeste, det fineste og det ærligste og råeste jeg noen gang har gjort. Jeg har eksponert det aller mest sårbare og fine jeg har. Det gleder jeg meg til å vise frem til dere. 

Jan Thomas la likevel ned klare krav til Discovery om hvordan han og frierne skulle skildres. 

– Det er program som ikke håndterer begjær, noe som var ett av premissene mine. Det blir ingen klining og slike ting som man kanskje forventer det skal være når en gjeng menn kommer sammen, forteller han.

– Vi har tolv menn som har eksponert det aller mest sårbare vi har. Det er bagasjen, historien, latter og humor - alt er pakket inn i en stor reise. Jeg er stolt av å få lov til å vise frem vår community på denne måten her, sier Jan Thomas.

Slik beskrives «Jan Thomas søker drømmeprinsen»:

«Tolv håndplukkede friere skal kjempe om Jan Thomas’ hjerte. De skal bo sammen på en idyllisk ranch i Sør-Afrika, og de blir sendt på både romantiske og actionfylte dater med Jan Thomas i spektakulære omgivelser. I jakten på drømmeprinsen får Jan Thomas også assistanse fra noen av sine nære venner. For hvert program må en beiler forlate ranchen, helt til bare én kandidat står igjen. I «Jan Thomas søker drømmeprinsen» åpner hovedpersonen opp og viser fram helt nye sider av seg selv

Powered by Labrador CMS