Discoverys høstlansering: Slik blir tv-våren på TVNorge og Dplay

Sommer-OL, motorsport og norsk humor står på menyen for Discoverys norske seere i tiden fremover.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Onsdag lanserte Discovery sitt vårprogram for sine kanaler samt strømmetjenesten Dplay. 

– Dette blir en kjempespennende vår for oss. Vi kommer med et massivt underholdningstilbud til våre seere, og det hele toppes med det vi håper og tror kommer til å bli tidenes norske sommer-OL, sier Tine Austvoll Jensen, sjef for TVNorge og Discovery Networks i en pressemelding.

I tillegg til nye sesonger av humorserier som Hvite Gutter, Helt Perfekt, Neste Sommer og Brille, lanserer TVNorge også nysatsingen Aldri Voksen. På rollelista står kjente navn som Ine Jansen, Laila Goody, Atle Antonsen og Kåre Conradi, med flere.

For første gang skal også Discovery vise Sommer-OL, som går av stabelen i 2020. 

– Vi gleder oss vilt til å presentere sommer-OL for det norske folk, spesielt siden troppen Norge sender av gårde er så ekstremt talentfull. Vi håper det blir tidenes norske sommer-OL, og skal i hvert fall gjøre alt vi kan for å gi folk en uforglemmelig opplevelse. Vi kommer til å toppe laget både foran og bak kamera, sier programdirektør Magnus Vatn i pressemeldingen.

I tillegg skal Discovery-kanalene vise en norsk versjon av det britiske underholdningsprogrammet Top Gear, følge Petter Solbergs familie i serien Team Solberg og la seerne følge med mens Jan Thomas søker drømmeprinsen.

Se intervju med nordisk programdirektør Eivind Landsverk og administrerende direktør Tine Austvoll Jensen her: 

 

Se Jan Thomas fortelle om sitt nye realityprogram her:

Powered by Labrador CMS