Seerne strømmer stadig sagaen om stupetårnet: Første episode av Ylvis-brødrenes nye serie nærmer seg 1 million

- Slike seertall er unike for oss, sier en fornøyd programdirektør Eivind Landsverk. Men andre episode har bare halvparten så mange fått med seg.

Publisert

De totale seertallene på Bård og Vegard Ylvisåkers premiere-episode av Stories from Norway, som tar for seg byggeprosessen rundt stupetårnet i Hamar, er nå i ferd med å bikke én million seere.

Det melder TV-selskapet Discovery mandag. Med de totale seertallene, som inkluderer opptaksseing, repriser og digitalseing, er episoden nå oppe på 930 000.– Dette er unike seertall for oss. Det er ikke ofte vi ser tall opp mot én million på et humorprogram, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge og Discovery Networks.  – Tallene viser at interessen rundt Ylvis-programmet har vært stor, men de viser også hvordan seervanene er i ferd med å endre seg. Mens en halv million valgte å benke seg foran skjermen da programmet hadde premiere, har like mange nå sett episoden i opptak, i reprise eller på Dplay.

- Og for oss spiller det jo ikke noen rolle når de ser, så lenge de faktisk ser, så dette er veldig moro, sier Landsverk.

BURN THE TOWER

Når innbyggerne på Hamar får vite at prislappen på stupetårnet har økt til 13 millioner kroner begynne de å bli LEI, og ønsker heler å SENKE HELE TÅRNET I MJØSA... Men hvordan skal man få tid til det? Premiere i morgen, mandag, 21.30 på TVNorge.

Posted by Ylvis: Stories from Norway on 18. februar 2018

Også episode to har lagt på seg siden den første visningen på TV. Om ikke like mange som stupetårnet, så har nesten en halv million nå sett episoden om Justin Biebers vannsøl, som trakk 235 000 under førstegangsvisningen på TVNorge forrige uke.

I kveldens episode er det Petter Northugs fyllekjøring som skal under lupen. Det vekker delte reaksjoner, erkjenner programdirektøren:

– Det er vanskelig å ikke like Petter Northug. Han er en stor idrettshelt og en av de største kjendisene vi har i Norge. Det ser vi godt i kommentarfeltene i sakene som omhandler dagens episode. Ikke alle er like begeistret for at vi lager humor av den dramatiske fyllekjøringen. 

- Saken i seg selv var alvorlig. Men det er like mye oppstyret rundt selve episoden som settes i søkelyset, og som gjør denne saken interessant for Bård og Vegard. Vi vet jo også hvordan Northug reiste seg etter skandalen, og det blir også behørig dramatisert. 

– En mann som Petter Northug er jo kjent for å lage humor på andres bekostning, så vi satser på at han tåler at Ylvis-brødrene tuller litt med ham. Han har i alle fall gitt en kryptisk og morsom kommentar til det hele på Instagram-kontoen sin. Det syns vi er gøy, sier Landsverk. 

Fyllesyk på barneskirenn

Har du en litt tøff søndag? Petter Northugs søndag, den 04. mai 2014, var nok litt verre. Se del 1: fyllekjøringen mandag 21.30 på TVNorge.

Posted by Ylvis: Stories from Norway on 4. mars 2018

Powered by Labrador CMS