Knut Skeie Solberg skal være med å prege OL-sendingene til Discovery framover.

Discovery fortsetter å styrke OL-laget: Henter Knut Skeie Solberg fra NRK

Ny jobb for den erfarne sportsprofilen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Discovery skal gjennom Eurosport og TVNorge-kanalene sende OL i mange år framover - og holder i disse dager på å bygge opp laget for å forberede vinterens store fest fra Pyeongchang. 

Nå har TV-huset hentet en ny profil, gjennom å få Knut Skeie Solberg (35) på laget. Nøyaktig hvilken rolle han skal få, defineres i disse dager. Og gleder seg til den nye jobben:

- Jeg gleder meg veldig. OL har alltid vært, og vil alltid være, noe helt eget i idrettssammenheng. Det er det utøverne setter aller høyest og det smitter over på alle involverte, sier han.

- I et medielandskap der vi snart står uten anledninger som samler folk foran TV-ruta, har vinter-OL en helt egen posisjon i Norge. Og da er det selvsagt et privilegium å få være en liten brikke i formidlingen av selve begivenheten fra der det skjer. 

Skeie Solberg kommer fra jobb som programleder og reporter i NRK Sporten og har jobbet blant annet på Sportsrevyen, med langrenn og fotball. Han har tidligere også jobbet i TV 2 med sport - og med hockey under sist vinter-OL i Sotsji. 

 

Powered by Labrador CMS