Johannes Høsflot Klæbo jubler over sprintgullet under vinter-OL under Olympiske leker i Pyeongchang 2018.Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Johannes Høsflot Klæbo jubler over sprintgullet under vinter-OL under Olympiske leker i Pyeongchang 2018.Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

700.000 så Klæbo sikre sprintgull for Norge: I tillegg fulgte over 300.000 TVNorge og Eurosports OL-sendinger på nett

 – Dette er elleville tall for oss, og utrolig moro, sier kommunikasjonsdirektør Espen Skoland.

Publisert

Det opplyser TVNorge og Discovery Networks i en pressemelding onsdag formiddag.

692 000 var det nøyaktige antallet TV-seere som fulgte Klæbos finaleløp på tradisjonell TV i går formiddag. Det gir en seerandel på hele 92 prosent.

I tillegg ble damenes sprintfinale og Fallas sølvløp sett av 573 000. Det utgjorde en seerandel på 83 prosent.

– Dette er elleville tall for oss, og utrolig moro. Vi har tikket inn på 80 prosent andel både lørdag, søndag, mandag og tirsdag på de store øvelsene på TVNorge. I tillegg merker vi stadig økende pågang på våre digitale plattformer, spesielt Eurosport Player, sier Espen Skoland, kommunikasjonsdirektør i TVNorge og Discovery Networks i pressemeldingen og fortsetter:

– I går hadde vi over 300 000 startede strømmer på våre strømmetjenester. Og de som ser, ser i snitt over to timer

Også tallene på TVNorges kveldsstudio, OL-kveld øker. I går ble sendingen sett av 275 000, opplyser selskapet.

– Nå føler vi virkelig at redaksjonen har funnet formen. Og vi nærmer oss 300 000 seere. Det er vi veldig godt fornøyde med.

De digitale tallene som oppgis i denne meldingen inngår ikke i de offisielle TV-målingene. Discovery Network rapporterer startede strømmer. Folk som fulgte sendingene digitalt så i gjennomsnitt over 2 timer på OL, opplyser selskapet.

Powered by Labrador CMS