Uværet har ført til papiravis-trøbbel for VG.
Uværet har ført til papiravis-trøbbel for VG.

«Ingunn» stopper flere papiraviser

Flere papiraviser blir påvirket av ekstremværet «Ingunn» som herjer i Vest- og Midt-Norge.

Publisert

VG melder torsdag formiddag at «Ingunn» stanser utkjøringen av VGs papiravis til alle salgssteder i Møre og Romsdal og Trøndelag.

– På grunn av rødt farevarsel er all distribusjon av papiraviser fra trykkeriene i Trondheim og Ålesund innstilt torsdag. Det gjør at ingen av våre lesere i Møre og Romsdal eller Trøndelag får kjøpt avisen i dag, sier direktør for VG print, Jan-Christian Walle til avisen.

Ekstremværet rammer også flere Polaris-aviser. Sunnmørsposten melder at all distribusjon i Møre og Romsdal er innstilt natt til 1. februar.

– Avgjørende for oss i denne situasjonen er å ivareta hensynet til våre ansatte og våre leverandørers sikkerhet, opplyser Geir Follestad, regionleder i Polaris Distribusjon, Nordvestlandet til Sunnmørsposten.

Avisen opplyser at fredag vil abonnenter med papiravis få levert både torsdags- og fredagsavisene i papir.

VG skriver også at aviser som Adresseavisen, Trønderbladet, Bladet, Innherred, OPP og Avisa Gaula ikke får sine papiraviser distribuert.

Romsdals Budstikke er en annen avis som ikke får sine papiraviser distribuert.

– Vårt distribusjonsselskap har informert oss om at det ikke vil bli distribusjon av papiraviser på torsdag. Bakgrunnen er ekstremværet, og hensynet til ansattes sikkerhet. Dette er en melding vi respekterer, sier ansvarlig redaktør Ole Bjørner Loe Welde til egen avis.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS