Katrine Gramnæs bytter ut Dagens Perspektiv med E24.
Katrine Gramnæs bytter ut Dagens Perspektiv med E24.

Katrine Gramnæs (46) er ny E24-journalist - skal løfte karrierestoffet

E24 henter SVs tidligere kommunikasjonssjef til journalistjobb.

Publisert Sist oppdatert

Katrine Gramnæs (46) er ansatt som ny journalist i E24, opplyser nettavisen.

Hun hentes for å styrke redaksjonens satsing på karriere og ledelse, og vil gå inn i teamet med Elise Rønnevig Andersen, som meldte overgang fra Aftenposten før jul.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

Gramnæs kommer fra stillingen som journalist i Dagens Perspektiv, der hun har jobbet siden 2019. Men hun er nok mest kjent som tidligere kommunikasjonssjef for SV på Stortinget, samt rollen som politisk rådgiver for tidligere partileder og statsråd Kristin Halvorsen.

– Jeg gleder meg til å bli en del av E24-laget og være med på å forme den nye satsingen. E24 er en framoverlent redaksjon med høye ambisjoner, og det er veldig gøy at de satser på dette, sier Gramnæs.

– Ledelse og karriere er utrolig spennende saksfelt å skrive om – der ligger det gode historier, viktige nyheter og inspirerende fagstoff som kan engasjere nye lesere.

E24s utviklingsredaktør Andreas Fosse sier dette om ansettelsen:

– Katrine har en spennende og unik bakgrunn, som gjør henne til en perfekt match for denne stillingen. Hun har et stort kontaktnettverk og en meget god penn. Hun vil gjøre E24 til en destinasjon for de som jakter godt innhold om karriere og ledelse, sier Fosse.

Powered by Labrador CMS