Rikke Monsen, Lene Hegland, Vilde Midtbø Ulsten og Magnus Fjeldstad er nyansatt i TV 2.

TV 2 ansetter Rikke, Lene, Vilde og Magnus

TV 2 fortsetter å ansette. Henter fra Nettavisen, Aller og Dagbladet, og egne rekker.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Rikke Monsen, Lene Hegland, Vilde Midtbø Ulsten og Magnus Fjeldstad er nyansatt i TV 2.

Monsen kommer fra Nettavisen, og begynner nå som konseptreporter i TV2.no.

– Det er en drøm å skulle jobbe i et mediehus som TV 2, som er folkelig og når så bredt ut. At de nå satser tungt på innholdssiden og utvider redaksjonen er kjempespennende, sier Monsen.

Hegland har de siste årene hatt ansvar for SEO, søkemotoroptimalisering, i Aller, inkludert Dagbladet.

I TV 2 blir hun SEO-ansvarlig.

– Jeg gleder meg aller mest til å ta del i en videre vekst i et utrolig spennende selskap, og ikke minst bli kjent med nye kollegaer, sier Hegland.

Ulsten har siden februar 2020 vært en del av den operative videodesken i TV 2, men begynner nå i TV2.nos breakingavdeling. Hun har også bakgrunn fra blant annet NRK og Bergens Tidende.

– Jeg ble så glad da telefonen med jobbtilbudet kom, og ser virkelig fram til å sette i gang for fullt med den nye breakingavdelingen, sier Ulsten.

Fjeldstad harogså vært en del av den operative videodesken i TV 2. Før han startet i TV 2 i september 2020, jobbet han i Bergensavisen og Åsane Tidende. Nå blir også han en del av den nye breakingavdelingen.

– Det kribler i magen når jeg hører om TV 2s planer fremover, og jeg synes det er vanvittig spennende å få bli med på en så ambisiøs satsing. I tillegg til det har jeg blitt veldig glad i folkene og arbeidsmiljøet. Jeg er sjeleglad for å binde meg til TV 2 på permanent basis, sier Fjeldstad.

Powered by Labrador CMS