Sunny Paal Sharma (22), Kahni Ismail (28) og Johan Falnes (42), Thea Enrud Ødegården (22) og Gunnar Ringen Johansen (31) er blitt ansatt i TV 2 Nyheter.

TV 2 Nyheter ansetter Sunny, Kahni, Johan, Thea og Gunnar

TV 2 ansetter fem nye journalister.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Sunny Paal Sharma (22), Kahni Ismail (28) og Johan Falnes (42) blir en del av TV 2s samfunnsavdeling. I innenriksredaksjonen starter Thea Enrud Ødegården (22) og Gunnar Ringen Johansen (31).

Det skriver TV 2 i en pressemelding.

Henter ny politisk reporter

Sharma (22) er ansatt i et årsengasjement som økonomireporter i TV 2s samfunnsavdeling. Han har erfaring fra NRK og tar samtidig en bachelorgrad i medier og kommunikasjon på OsloMet.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på denne viktige og spennende oppgaven. I tillegg er det et pluss å få fortsette å jobbe med bransjens dyktigste kolleger, sier Sharma.

Isamil er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, og har tidligere jobbet som revisor i BDO. Hun kommer fra Dagens Næringsliv, der hun har jobbet som journalist på nyhetsdesken og i finansgruppen.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av TV 2-laget. I TV 2 får jeg muligheten til å produsere journalistisk innhold på flere flater, samt nå ut til en bredere målgruppe. Det ser jeg frem til, sier Ismail.

Falnes er ansatt som politisk reporter i Samfunnsavdelingen. Han kommer fra jobben som politisk reporter i NTB, der han har vært fast ansatt siden 2011. Han har tidligere vært Europakorrespondent i Brüssel, med ansvar for EU, EØS, NATO og europeisk politikk.

– Jeg gleder meg stort til å begynne i TV 2. TV 2 har bygd opp et lag på politikk som imponerer meg hver dag. Det er en ære å bli en del av denne gjengen, sier Falnes.

– Rift om de beste folkene

Ødegården begynte i TV 2 Nyheter i 2020, og er nå fast ansatt som reporter i innenriksredaksjonen i Oslo. Hun er i ferd med å fullføre en bachelorgrad i journalistikk ved OsloMet.

– Jeg er utrolig glad og stolt over muligheten jeg har fått i innenriksredaksjonen Oslo. Fast jobb i TV 2 ble drømmen allerede fra første uke i praksis. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen og nye utfordringer sammen med alle de fine folka her, sier Ødegården.

Ringen Johansen er fast ansatt som reporter i innenriksavdelingen i Oslo. Han begynte som reporter på TV 2s kontor i Stavanger i 2018. Han har bachelor i journalistikk fra Universitetet i Stavanger, der han også fulgte et masterprogram om miljø og energi. Han jobbet i Stavanger Aftenblad og NRK Rogaland før han kom til TV 2.

– Jeg er veldig takknemlig for denne muligheten. Dette er skikkelig stas og jeg gleder meg masse til å bli en del av redaksjonen i Oslo, spesielt nå som det er så masse kult på gang i organisasjonen, sier Ringen Johansen.

– Det er rift om de beste folkene om dagen. Derfor er jeg ekstra glad for at alle disse dyktige journalistene skal jobbe med oss i TV 2 fra Oslo. Her er det en fantastisk blanding av unik kompetanse og bakgrunn, som skal sørge for viktig journalistikk for oss fremover, sier nyhets- og aktualitetsredaktør i TV 2 Karianne Solbrække.

Powered by Labrador CMS