Johannes Enli Kalleberg, Sindre Nordeide, Jørgen Fjellheim og Trym Isaksen er ansatt i Watch Media
Johannes Enli Kalleberg, Sindre Nordeide, Jørgen Fjellheim og Trym Isaksen er ansatt i Watch Media

Watch Media ansetter fire journalister

– Fremover skal vi ansette enda flere journalister, sier Kristin Stoltenberg, landsjef i Watch Media Norway.

Publisert Sist oppdatert

Watch Media ansetter nye journalister til FinansWatch, EnergiWatch og EiendomsWatch.

 – Vi er veldig fornøyde med disse signeringene, sier sjefredaktør og landsjef Kristin Stoltenberg.

Sindre Nordeide og Trym Isaksen er ansatt som journalister i FinansWatch. I tillegg er Johannes Enli Kalleberg ansatt i EnergiWatch, og Jørgen Fjellheim er fersk nyhetsjournalist i EiendomsWatch.

Watch Media er et hurtigvoksende nyhetsmedie for norske bedrifter og beslutningstakere i næringslivet. Selskapet har i dag seks nisjeaviser i Norge, og den syvende avisen er på vei.

– Vi ruster oss for videre vekst og er veldig glad for å ha denne dyktige gjengen med på laget. Fremover skal vi ansette enda flere journalister, sier Kristin Stoltenberg, landsjef i Watch Media Norway.

Sindre Nordeide har blant annet erfaring fra ILaks, Norges Basketballforbund og salgsjobber innen forsikring. Trym Isaksen har rukket å være innom TV2, Telemarksavisa, Varden og Porsgrunns Dagblad før han ble uteksaminert fra Høgskulen i Volda i vår.

– Det er både stort og spennende å få bli en del av Watch Media. Det er et kontor fullt av skarpe hoder og et energinivå jeg sjeldent har opplevd. Det er også veldig fint å kjenne på den solide støtten fra eierne i JP/Politikens Hus. Jeg gleder meg! sier Sindre Nordeide.

– Jeg setter pris på muligheten jeg har fått i Watch Media, og jeg gleder meg til å bidra i dekningen av finanssektoren, sier Trym Isaksen.

Johannes Enli Kalleberg begynner som journalist i EnergiWatch i desember. Han kommer i dag fra stillingen som vikar i AdvokatWatch og har blant annet bakgrunn fra EiendomsWatch, Sol, Kampanje og NTB.

– Energibransjen spiller en nøkkelrolle for fremtidens Norge. Jeg gleder meg til å dekke den, sier Johannes Enli Kalleberg.

For ordens skyld. Jørgen Fjellheim er bror av Martin Fjellheim, frontsjef i Medier24. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS