Elin Ørjasæter, Simon Nitsche og Siri Avlesen-Østli deltar i årets Skal vi danse.
Elin Ørjasæter, Simon Nitsche og Siri Avlesen-Østli deltar i årets Skal vi danse.

Disse medieprofilene deltar i «Skal vi danse»

To av TV 2s sportsankere inntar parketten i årets «Skal vi danse».

Publisert Sist oppdatert

TV 2 har i årets sesong av «Skal vi danse» hentet to deltakere fra egne rekker. Siri Nilminie Avlesen-Østli (37), journalist og programleder blir en av årets deltakere.

– Jeg har hatt en hemmelig drøm om å være med i mange år, for det ser bare ut som et så unikt univers som jeg har lyst til å prøve å være med på. Og det å lære å danse av en proff, det kan man bare ikke si nei til, sier hun i en pressemelding.

Siri Nilminie Avlesen-Østlis dansepartner blir Tarjei Svalastog.

I tillegg blir også Simon Nitsche (29), sportsanker i TV 2, med.

– Det som er så bra med «Skal vi danse» er at det er en skikkelig prestisjefylt konkurranse. Det er gjevt å gjøre det bra, og jeg kommer til å gå all in! Jeg elsker å konkurrere, og jeg har heldigvis fått en partner som gjør det samme. Dansing har jeg ikke drevet noe særlig med før – annet enn på byen, og der får man dessverre sjelden konstruktive tilbakemeldinger på danseprestasjonene sine.

Simon Nitsches dansepartner blir Helene Spilling.

Årets eldste deltaker er Elin Ørjasæter (59), kommentator og dosent ved Høyskolen Kristiania. Ørjasæter er spaltist for flere norske aviser.

– Dette er det villeste jeg har gjort noen gang. Men helt alvorlig talt så er det mitt livs mulighet til å bli skremt i form. Jeg skal finne min indre femme fatale. Jeg angret litt da jeg skjønte dansingen skulle skje på stylter, også kalt dansesko for kvinner, men jeg trener nå på å gå over kjøkkengulvet med disse skoene uten å falle.

Elin Ørjasæters dansepartner blir Bjørn Wettre Holthe.

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, er storfornøyd med årets cast, og forteller at alle tolv er heltent på å gi jernet:

– Det er fantastisk å endelig kunne fortelle hvem de 12 deltakerne som skal svinge seg på parketten i «Skal vi danse» på TV 2 i høst er! Vi i TV 2 er glade og takknemlige for at nettopp disse 12 fine folkene vil vie høsten sin til dette. Hele gjengen virker heltent på å virkelig gi jernet utover høsten, og vil garantert sørge for at det som blir den 17. sesongen av «Skal vi danse» blir minst like intens, glamorøs og severdig som tidligere sesonger.

De andre deltakerne i årets sesong er:

Anniken Jørgensen (25), influenser

Maren Lundby (26), skihopper

Iselin Guttormsen (34), sexolog og podcaster

Alejandro Fuentes (33), artist

Royane Harkati (28), artist

Dennis Vareide (31), youtuber

Joakim Kleven (28), influenser og filmskaper

Magnus Moan (37), kombinertløper og tv-kommentator

Øyvind «Vinni» Sauvik (45), artist

Programledere er Katrine Moholt og Anders Hoff. Årets dommerpanelet består av Trine Dehli Cleve, Morten Hegseth og Merete Mørk Lingjærde.

Powered by Labrador CMS