Elin Sørsdahl, TV 2s Europa-reporter
Elin Sørsdahl, TV 2s Europa-reporter

Slutter i TV 2 - om nesten to år

Elin Sørsdahl har takket ja til sluttpakke, men ønsker å jobbe i kanalen frem til september 2025. Da har hun til sammen vært 33 år i TV 2s tjeneste.

Publisert Sist oppdatert

TV 2-reporteren er for tiden stasjonert i Brüssel, men er stadig på reisefot. Samme dag som meldingen om sluttpakke-tilbud til alle i TV 2 kom, rapporterer hun fra Kairo.

Nå skriver Nettavisen at Sørsdahl er blant de som har takket ja til sluttpakke. Hun fylte 60 år i år, og fikk tilbudet før kanalen åpnet for å gi det til alle. Det bekrefter hun også overfor Medier24.

– Jeg er utrolig glad i jobben min og er glad for at jeg nesten har to år igjen før jeg skal gjøre noe nytt i livet. Jeg skylder TV2 utrolig mye, og mediehuset har også fått det beste av meg, sier Sørsdahl til Medier24.

Torsdag var hun på jobb for TV 2 i Kairo som videojournalist.

I september sa hun til Medier24 at hun ikke hadde bestemt seg, men ville vurdere sluttpakke.

– Det kommer jo an på en totalvurdering, av økonomi, og hva slags liv man ønsker seg de siste årene av karrieren, sa hun da.

Ifølge Nettavisen vil hun nå gi rom til yngre journalister, og hun har bedt om å få fortsette å jobbe til september 2025. Hun sier hun ikke vet om hun har fått noe bedre tilbud enn det andre TV 2-ansatte nå får. 

– Dette vet jeg ikke noe om, men det er en god avtale for meg. Det gir meg mulighet til å drive med journalistikk på en annen måte det jeg gjør i dag etter at jeg er ferdig i TV 2, svarer Sørsdahl til Nettavisen. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS