Erik Stephansen, Julie Solberg og Siv Bjerke får alle nye jobber i Nettavisen.

Nettavisen gjør tre forfremmelser - Erik, Julie og Siv får nye jobber

Nettavisen ansetter én redaktør og to nyhetssjefer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Nettavisen gjør interne endringer, skriver de i en pressemelding til Medier24 fredag ettermiddag.

Erik Stephansen har takket ja til ansvaret som politisk redaktør i det man slår sammen debattavdelingen med politisk avdeling.

- Politikk er et kjerneområde for oss og blant de vi scorer høyest på i leserundersøkelser. Nå er en av våre mest erfarne folk leder for segmentet og vi står godt rustet til en svært interessant valgkamp, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum.

Stephansen har årelang erfaring fra både Dagbladet og TV 2 og har vært i Nettavisen siden 2014 - både som nyhetsredaktør og redaktør med ansvar for menings- og debattstoffet.

Samtidig er Julie Solberg ansatt som nyhetssjef for underholdning i avisen. Hun har vært ansatt i Nettavisen siden 2018 og har tidligere erfaring fra Se og Hør og Dagbladet.

– Vi så tidlig at vi med Julie har med et stort journalistisk talent å gjøre. Nettavisen har tatt store steg med underholdningsjournalistikken de siste årene og kommer til å gjøre det ytterligere med Julie som sjef, sier Stavrum.

Siv Bjerke er konstituert i stillingen som nyhetssjef i nyhetsavdelingen, en stilling som også vil bli lyst ut med det første.

Bjerke har bekledd en rekke sentrale roller i avisen siden hun kom til redaksjonen i 2014. Hun har blant annet vært vaktsjef, reportasjeleder og debattredaktør.

Powered by Labrador CMS