På bildet: Lena Jørgensen som blir redaktør for begge avisene på Hitra og Frøya.
Lena Jørgensen blir redaktør for begge avisene på Hitra og Frøya.

Lena Jørgensen blir redaktør for begge avisene på Hitra og Frøya

Styret i mediehuset Hitra-Frøya har konstituert Lena Jørgensen (33) som ny ansvarlig redaktør.

Publisert Sist oppdatert

Hun er i dag redaktør i Frøya.no og skal nå lede det redaksjonelle arbeidet i begge de Polaris Media-eide lokalavisene, skriver Hitra-Frøya i en pressemelding.

Jørgensen har vært ansatt i Frøya.no siden 2014 og ble ansvarlig redaktør i 2021.  Hun er utdannet i journalistikk og samfunnsvitenskap fra Høgskulen i Volda og har også journalistisk erfaring fra Adresseavisen.

– Med ansettelsen av Lena Jørgensen får Hitra-Frøya en erfaren og svært dyktig redaktør som har god kjennskap til regionen, sier Henning Johansen, styreleder i begge selskapene.

Stillingen som redaktør i Hitra-Frøya ble utlyst etter at sjefredaktør Bjørn Rønningen fratrådte ved nyttår for å gå over i en annen stilling i Polaris Media. Fram til 1. august er Venke Glørstad konstituert som redaktør.

– Hun har gjort en imponerende jobb med Frøya.no som på kort tid har gått fra å være en gratis nettavis til et abonnementsbasert mediehus. Vi er overbevist om at hun vil klare å lede og videreutvikle begge mediehusene på utmerket vis, sier Johansen.

Han understreker at Hitra-Frøya og Frøya.no fortsatt skal være to adskilte lokalaviser.

– Frøya.no skal fortsatt være en superlokal nettavis for Frøya og Hitra-Frøya skal fortsatt være lokalavis for både Hitra og Frøya, sier Johansen. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS