Konsernsjef Anders Opdahl (i midten) sammen med Amedias to nye konserndirektører for mediehus, Morten Nilsen og Ingrid Skogrand.
Morten Nilsen, Anders Opdahl og Ingrid Skogrand.

Amedia henter Aller Media-direktør

Ingrid Skogrand og Morten Nilsen er ansatt som konserndirektører med ansvar for Amedias mediehus.

Publisert Sist oppdatert

Ingrid Skogrand går fra rollen som konserndirektør for utgivervirksomhet i Aller Media til å bli konserndirektør med ansvar for Amedias mediehus.

Det melder Amedia i en pressemelding.

– Ingrid Skogrand har sterke lederegenskaper, bred ledererfaring fra mediebransjen og har levert imponerende kommersielle resultater som følge av endring. I sin rolle i Aller har hun ledet flere større endringsprosesser, blant annet knyttet til innføring av digital brukerbetaling for styrket abonnementsutvikling. Hun har vist gode evne til å tenke nytt, få folk med seg og brenner for godt redaksjonelt innhold, sier konsernsjef Anders Opdahl.

Morten Nilsen har vært konstituert i sin rolle siden mars, og kom fra stillingen som direktør for mediehus i Amedia.

– Dette er to stjernesigneringer som er viktig for å lykkes i oppdraget med å videreutvikle vår nummer én-posisjon på lokalt innhold i hele Norge, og samtidig lykkes med å utvikle Amedia til en enda sterkere landsdekkende aktør i det nasjonale medielandskapet. Med ansettelsen av Skogrand og Nilsen sørger vi for både solid kontinuitet og fornyelse i konsernledelsen, sier Opdahl.

Skogrand sier hun har fulgt Amedias utvikling fra utsiden, og gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

– Veksten i abonnenter på +Alt-produktet er skikkelig imponerende. Først og fremst sier det noe om hvordan avistitlene treffer lesere og brukere landet rundt. Jeg gleder meg til å bidra til at Amedia utvikler sin digitale posisjon ytterligere både lokalt og landsdekkende - en forutsetning for å styrke finansieringen av all den viktige og gode journalistikken, sier Skogrand.

Hun tiltrer 1. september. Hun går også i høst inn som styreleder for mediekonsernet Tun Media med mediehuset Nationen og Mediehuset Nettavisen. John Kvadsheim og Are Stokstad trer av som styreledere.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS