Presentasjon av VGs nye podcastsjef, Helle Skjervold. I bakgrunnen Øyvind Brenne, utviklingsredaktør i VG.

Helle Skjervold går fra Google til VG: Blir podkast-sjef i avisen

VG styrker laget med Helle Skjervold (34) som ny avdelingsleder for podkast, skriver avisen i en melding.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Dette er en drømmejobb med stor D for meg! Som fast og ivrig lytter av VGs podkaster fra dag én er jeg kjempeglad for å kunne bli med på laget. Jeg er ekstremt glad for å få muligheten til å jobbe med å løfte VGs podkasttilbud sammen med den flinke avdelingen og resten av huset, sier Helle Skjervold.

Hun ble presentert som VGs nye podkastsjef under mediehusets allmøte tirsdag. Stillingen ble utlyst før jul, og Skjervold tiltrer 1. mai, står det i meldingen.

Hun har en utdanning i radiojournalistikk, og kommer fra jobben som kommunikasjonssjef i Google. Før det jobbet hun ti år i Aftenposten som blant annet nyhetsleder for avisens nettsatsing og som korrespondent i London. Skjervold har mastergrad i kommunikasjon fra London School of Economics and Political Science.

– Helle Skjervold har gjort imponerende mye spennende til nå i karrieren, og har alltid levert fremragende. Jeg er overbevist om at hun er den rette til å ta VGs podkastsatsing inn i fremtiden med tempo og kvalitet, sier utviklingsredaktør Øyvind Brenne i VG.

 

Powered by Labrador CMS