Per-Øyvind Nordberg

Grimstad Adressetidende styrker laget: Per-Øyvind Nordberg blir ny journalist og frontredigerer

Slutter i Vennesla Tidende og går til annen avis i samme konsern.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Første april starter Per-Øyvind Nordberg som frontredigerer og journalist i Grimstad Adressetidende.

– Det blir veldig spennende. Grimstad er et sted hvor det skjer mye om dagen. De har mye turisme, et universitet, mye næringsliv og nå rykket jo fotballaget Jerv opp, sier han til Medier24.

Ansvarlig redaktør, Peer Lauritz Andreassen sier de er glade for å få Nordberg med på laget.

– Dette innebærer en styrking av redaksjonen fra seks til sju medarbeidere. Det vil komme godt med i våre ambisjoner om å bli enda bedre og mer aktuelle for leserne våre, i tillegg til at vi har klare mål om digital vekst.

Både Grimstad Adressetidende og Vennesla Tidende er en del av Polaris Media-konsernet.

– Per-Øyvind har solid erfaring fra flere lokalaviser. Han har vist gode resultater i sitt arbeid med lokale nyheter og frontredigering. Begge deler betyr mye for oss, men i denne sammenhengen er fronting ekstra viktig. Der må vi dedikere flere ressurser for å bli spissere, sier Andreassen.

Nordberg sier han gleder seg til å ta fatt på jobben. Han har vært i Vennesla Tidende i fem år, og sier det har vært et godt sted å være.

– Fordelen med å være lokaljournalist er at du blir godt kjent med bygda. Jeg har fått gjort det jeg har lyst til i Vennesla.

Han er glad i båtliv og sjøen, og gleder seg til å bli kjent med en ny del av Agder fylke.

– Vi forventer at han vil være med å ta Grimstad Adressetidende videre i den digitale utviklingen, sier redaktør Andreassen.

Powered by Labrador CMS