NRK Underholdning og NRK P3 har ansatt Ingrid Moholt Waaler (øverst fra venstre), Liza Stokke, Markus Vangen, Henriette Dæhli og Kristine Grønstad Alstad i nye faste stillinger i sin podkast-redaksjon.

NRK Underholdning og P3 ruster opp podkast-redaksjonen - ansetter disse fem

Ingrid Moholt Waaler, Liza Stokke, Markus Vangen, Henriette Dæhli og Kristine Grønstad Alstad har fått fast jobb i ny satsing.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

NRK Underholdning og NRK P3 har ansatt Ingrid Moholt Waaler, Liza Stokke, Markus Vangen, Henriette Dæhli og Kristine Grønstad Alstad i nye faste stillinger i sin podkast-redaksjon.

Alle fem går inn i en ny humor- og underholdningssatsing på podkast, opplyser redaksjonssjef i NRK Underholdningsavdelingen, Rune Lind.

Satsingen kommer etter at NRK Underholdning og NRK P3 slo sammen sine podkast-ressurser «for å møte konkurransen på podkast».

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

– Sammen med eksisterende medarbeidere i de to avdelingene så skal de fem nyansatte inn i et felleskap og drifte eksisterende humorpodkaster og utvikle nye podkaster innenfor sjangeren, sier Lind.

– Dette er en særdeles kompetent gjeng - som sammen med de folka vi allerede har i Underholdning og P3 - kommer til å lage mye morsomt for publikum framover, sier han.

Kvintetten er ansatt i følgende stillinger:
Liza Stokke, prosjektleder for fellesprosjektet
Henriette Dæhli, visuell historieforteller
Ingrid Moholt Waaler, podkastprodusent
Kristine Grønstad Alstad, podkastprodusent
Markus Vangen, podkastprodusent

Powered by Labrador CMS