Rodrigo Freitas er ny fotovaktsjef i NTB.

Rodrigo Freitas er ny fotovaktsjef i NTB

Frilanseren får fast jobb i nyhetsbyrået.

Publisert Sist oppdatert

Rodrigo Freitas er ny fotovaktsjef i NTB, skriver nyhetsbyrået i en pressemelding. Han har frilanset både som fotograf og vaktsjef i NTB.

– Jeg er takknemlig og stolt over å få muligheten til å starte i fast stilling som fotovaktsjef i NTB. Jeg har hatt en lærerik og variert frilanskarriere som har gjort meg trygg og glad i faget. Jeg ser fram til å utvikle meg videre som vaktsjef og fotograf i NTB, og bidra til å levere rask og pålitelig visuell journalistikk, forteller Freitas.

Freitas har jobbet frilans for en rekke kjente mediehus i tillegg til NTB. Både VG, DN, Morgenbladet, Aftenposten og Getty.

– Vi i NTB kjenner Rodrigo som en svært kunnskapsrik, målrettet, strukturert og ydmyk fotojournalist. Nå går han inn i et team på fire fotovaktsjefer, og det blir et viktig tilskudd for oss. Han er en fotojournalist som vet hva han vil og hvordan han kommer dit, sier fotosjef Jon Eeg.

Vaktsjefturnusen i NTB er tilrettelagt for at alle som går i den også jobber som fotografer i perioder. Freitas starter i jobben i NTB i september.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS