Ny redaktør i Bladet Sunnhordland, Marit Holm.
Ny redaktør i Bladet Sunnhordland, Marit Holm.

Marit Holm blir ansvarlig redaktør i Bladet Sunnhordland

– Selv om jeg trives veldig godt i Bergens Tidende så er dette en ny utfordring som jeg ikke kunne si nei til, sier Holm.

Publisert Sist oppdatert

Saken oppdateres.

Styret i Bladet Sunnhordland har i dag ansatt Marit Holm (50) som ny ansvarlig redaktør.

Holm arbeider i dag som reportasjeleder for næringslivsavdelingen i Bergens Tidende. Hun har mer enn 13 års erfaring som redaksjonell leder og en MBA i strategisk ledelse fra NHH.

– Selv om jeg trives veldig godt i Bergens Tidende så er dette en ny utfordring som jeg ikke kunne si nei til, sier Holm.

Marit Holm er bosatt i Bergen med samboer og tre barn i alderen 15 til 19 år. Hun ser fram til å starte i stillingen.

– Jeg brenner for journalistikken, og synes Sunnhordland er en utrolig spennende region. Jeg gleder meg til å utvikle Bladet Sunnhordland videre, sammen med alle ansatte.

Holm vil helgependle fra Bergen til Stord, og tiltrer i den nye stillingen rett etter påske.

Styreleder i Bladet Sunnhordland, Henning Johansen, sier seg godt fornøyd med redaktøransettelsen.

– Vi mener Mediehuset Sunnhordland med Marit Holm på laget får en redaktør med solid ledererfaring, dyp forståelse for bransjens utfordringer og mediehuset sin rolle i lokalsamfunnet, sier Johansen.

Og legger til:

– Hun har også solid journalistfaglig kompetanse og beskrives som en leder som er flink til å bygge lag og folk. Vi vurderer det slik at hun med sitt sterke engasjement og faglige tyngde raskt vil kunne være i stand til å håndtere oppgavene og ansvaret i stillingen i et godt samarbeid med den øvrige redaksjonen.

Powered by Labrador CMS