Tina Mari Flem er ny administrerende direktør og sjefredaktør i NTB.

Tina Mari Flem blir historisk - dette er NTBs nye sjef

– Jeg gleder meg stort til å lede et innovativt NTB i vekst - med utrolig dyktige folk på laget, sier den nyansatte NTB-sjefen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Tina Mari Flem (41) er ansatt som ny sjefredaktør og administrerende direktør i NTB, skriver nyhetsbyrået til Medier24 i en melding. Hun tiltrer umiddelbart.

Ansettelsen medfører at Flem blir den første toppsjefen i selskapet som rekrutteres internt, og at hun også blir første kvinne i denne stillingen.

- Styret er veldig fornøyd med ansettelsen av Tina M. Flem. Vi mener vi har funnet den rette personen til å ta NTB videre på veien mot å være Europas ledende og mest innovative nyhetsbyrå, sier John Kvadsheim, styreleder i NTB.

Flem kommer fra stillingen som direktør for NTB Partner, og har i høst også fungert som utviklingsdirektør i selskapet.

- NTB har de siste årene utviklet seg fra å være et tradisjonelt nyhetsbyrå til også å bli en bred tjenesteleverandør og teknologipartner til norske medier. Jeg gleder meg stort til å lede et innovativt NTB i vekst - med utrolig dyktige folk på laget, sier Flem.

Tina M. Flem er fra Sunnmøre, bosatt på Stovner i Oslo, er journalistutdannet og har tidligere jobbet som informasjonsdirektør for Posten og Bring.

Hun kom til NTB i 2017, og har der bygget opp NTB Partner, som blant annet leverer selskapets sportsdatatjenester.

Flem erstatter Mads Yngve Storvik i stillingen som sjefredaktør og administrerende direktør i NTB, etter at Storvik meldte overgang til rekrutteringsselskapet Visindi tidligere i år.

Sarah Sørheim og Vegard Isdahl har vært konstituert som henholdsvis sjefredaktør og administrerende direktør etter Storviks avgang. Nå returnerer de til sine gamle roller som henholdsvis nyhetsredaktør og CFO i NTB.

Powered by Labrador CMS