Dette er sommervikarene i Sunnmørsposten i år. I midten: Marius Simensen. Rundt fra venstre hjørne: Espen Langeveld, Ragnhild Rong, Lene Flataker, Adrian Ringdal, Aleksander Svendsen, Eric Solheim, Oda Flatnes, Martine Borgund, Mia Sandnes Nilsen og Maria Moe.

Disse elleve er årets sommervikarer i Sunnmørsposten

Seks kvinner og fem menn i alderen 21 til 28 år bemanner redaksjonen i sommer.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Flere avisredaksjoner dropper sommervikarer i år grunnet koronapandemien. Men hos Sunnmørsposten satses det for fullt på midlertid arbeidskraft i sommerferien. 

Hele elleve sommervikarer er signert og skal bemanne redaksjonen i Ålesund i sommer, opplyser nyhetsredaktør Sindre Halkjelsvik i en e-post.

Har din redaksjon sommervikarer?

Er det sommervikarer i din redaksjon denne sommeren? Send oss bilder og informasjon på tips@medier24.no 

Det var Journalisten som omtalte saken først.

Slik beskriver Sunnmørsposten sine sommervikarer:

Martine Alexandra Kvisgaard Borgund (21) fra Ålesund:«Studerer journalistikk ved Oslo Met. Begynner på andreåret til høsten. Første sommervikariat i en redaksjon.»

Oda Flatnes (22) fra Ålesund:«Klassekamerat med Martine på Oslo Met. Første sommervikariat i en redaksjon.»

Eric Kjerstad Solheim (21) fra Ålesund:«Starter til høsten på andre året i sin bachelor i medier og kommunikasjon ved Oslo Met. Første sommervikariat i en redaksjon.»

Lene Flataker (24) fra Ørsta:«Ferdig utdanna journalist fra Volda i vår. Var i praksisperiode i Sunnmørsposten i vinter og hadde sommervikariat i redakjonen også i fjor. Har levert frilanssaker siden ungdomsskoletida.»

Maria Therese Moe (23) fra Ålesund:«Sommervikar i Sunnmørsposteen for sjette år på rad. Student på Politihøgskolen. Har lang erfaring som frilanser i Sunnmørsposten, særlig som frontredigerer.»

Mia Sandnes Nilsen (22) fra Halden:«Uteksaminert journalist fra Høgskolen i Volda i år. Har vært praktikant for NRK Møre og Romsdal, og var sommervikar for Sunnmørsposten også i fjor.»

Ragnhild Lind Rong (27) fra Ålesund:«Har vært frilanser for Sunnmørsposten siden hun var 15 år og har så mange sommervikariat at verken hun eller ledelsen har tellinga lenger. Rong leverte nettopp master i industriell kjemi og bioteknologi ved NTNU.»

Espen Johannes Langeveld (21) fra Stavanger:«Starter til høsten på tredje og siste år på sin bachelor i journalistikk i Volda. Langeveld er vikar på sporten. Har jobbet som frilanser for både Sunnmørsposten og Møre.»

Aleksander Svendsen (20) fra Sula:«Starter til høsten på tredje året journalistikk i Volda. Var sommervikar på sporten i Sunnmørsposten også i fjor. Svendsen har levert en del saker som frilanser både til Sunnmørsposten og Sulaposten.»

Marius Simensen (28) fra Ålesund:«Fotografvikar i sin fjerde sommer i Sunnmørsposten. Simensen er til vanlig frilanser og leverer blant annet mye sportsfoto.»

Adrian Reksten Ringdal (22) fra Sula:«Jobber som sideprodusent. Har bachelor i medier, IKT og design fra Volda og har erfaring med grafisk design gjennom frivillig arbeid på blant annet studenthuset Rokken.»

Powered by Labrador CMS