Christine Skarstein Olsen, Maria Rud Halvorsen, Guro Halleraker, Marit Grøtte, Martine Onstad og Preben Fjell.
Christine Skarstein Olsen, Maria Rud Halvorsen, Guro Halleraker, Marit Grøtte, Martine Onstad og Preben Fjell.

Disse seks blir TV 2s nye redaksjon

TV 2 etablerer en ny redaksjon med navnet «Hub2». Med i redaksjonen er blant andre Ekte- programleder Guro Halleraker og Preben Fjell, også kjent som «Prebz» fra YouTube-duoen «PrebzOgDennis».

Publisert Sist oppdatert

TV 2 fortsetter å ansette og har nå signert seks nye ansatte. Alle seks vil bli tilknyttet den nye redaksjonen Hub2.

Preben Fjell, Guro Halleraker, Maria Rud Halvorsen, Martine Onstad, Marit Grøtte og Christine Skarstein Olsen, blir alle en del av den nye Hub2 redaksjonen.

Fjell begynner som engasjementsreporter i TV 2. Han er tidligere kjent som en del av den populære YouTube- duoen «PrebzOgDennis».

— Da jeg så stillingsannonsen var det som om den snakket til meg. Det var så mange punkter som traff meg personlig og erfaringsmessig, i tillegg det å kunne være en del av et større team og jobbe mot et felles mål gjorde at jeg ville ha jobben, sier Fjell.

Henter fra NRKs Ung-redaksjon

Halleraker har laget fire sesonger av ungdomsserien «Ekte», hvor hun både jobbet som programleder og var en del av Screen Story sin Ekte-redaksjon.

– Det skjer utrolig mye spennende på TV 2 sine plattformer nå, og jeg er supergiret på å få være en del av denne satsingen, sier Halleraker.

Halvorsen kommer fra Ung-redaksjonen i NRK Nyheter, og begynner nå som ung-journalist i TV 2. Hun har tidligere jobbet med journalistikk for unge i VGs avdeling Z, med debatt og nyheter i Bergens Tidende, og som ansvarlig redaktør i studentavisen Studvest.

– Jeg synes det er viktig og gøy at TV 2 vil øke satsingen på journalistikk for unge, og jeg gleder meg til å bidra, sier Halvorsen.

Onstad begynner som SoMe-reporter i TV 2. Det siste året har hun vært reporter for TV 2s innenriksavdeling i Bergen.

Fra tidligere har hun erfaring som programleder, reporter og sosiale medier-ansvarlig for P5 Hits og lokalradioen 5000 Bergen, samt redaktør for bergensmagasinet Utetrend.

– Jeg takket ja til stillingen fordi jeg har et brennende engasjement for sosiale medier! Det blir utrolig spennende å få lov til å bli med å påvirke innholdet fremover, og sørge for at TV 2 er først og best på det vi leverer. Da må vi kjenne publikumet vårt, og vite hva som engasjerer, sier Onstad.

– En drøm som går i oppfyllelse

Grøtte har lang fartstid i TV 2, og tiltrer nå stillingen som engasjementsreporter.

– Jeg elsker å jobbe i TV2.no, og jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver som engasjementsreporter. Det blir spennende å finne nye måter vi kan engasjere brukerne av TV2.no, sier Grøtte.

Olsen har den siste tiden jobbet som fotojournalist i TV 2, og begynner nå som SoMe-reporter.

– Jeg føler meg utrolig glad og beæret over å få være med på den nye digitale satsingen til TV 2. Å få jobbe som SoMe-reporter i TV 2 er virkelig en drøm som går i oppfyllelse, sier Olsen.

Powered by Labrador CMS