På bildet: Ingvild Daae, sjef for produksjonsselskapet Monster.
Ingvild Daae, sjef for produksjonsselskapet Monster, som har fusjonert inn Fremantle.

Monster-sjefen: – Jeg er bekymret over det som skjer i Viaplay

Monster-sjef Ingvild Daae er bekymret for krisen som herjer i Viaplay Group, forteller hun til Kampanje.

Publisert Sist oppdatert

– 2022 var bra for Monster, men det er lenge siden nå. Nå er det 2023 og fremtiden som gjelder. Jeg er bekymret over det som skjer i Viaplay og også de andre større strømmetjenestene, sier Monster-sjef Ingvild Daae til Kampanje.

I et intervju med Kampanje der hun kommenterer resultatet for 2022, tar hun til orde for usikkerhet rundt hvor mye som skal produseres fra Norge - og hvordan produksjonsselskapene skal overleve til tross for krevende forhold i bransjen.

– Jeg tror dessverre mange selskaper hadde håpet på avklaringer og et oppsving nå etter sommeren, i stedet får vi et Viaplay som skal kutte én milliard kroner. Jeg er spent på hvilke ringvirkninger dette vil få for bransjen.

Viaplay Group har varslet endringer i konsernet - der krisen har herjet for fullt siden starten av juni. TV 2 har erfart at Viaplay skal ha varslet nedbemanning.

Selskapet har ikke ønsket å kommentere endringene før torsdag. Da presenterer de en ny strategi, i forbindelse med fremleggelse av tallene fra andre kvartal.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS