Siv Juvik Tveitnes.
Siv Juvik Tveitnes.

Schibsted Media: Ny konsernledelse på plass

– Med dagens annonsering av ny konsernledelse, har vi tatt et viktig skritt i retning av å sjøsette Schibsted Media som nytt selskap, sier Siv Juvik Tveitnes, påtroppende konsernsjef i Schibsted Media.

Publisert Sist oppdatert

Schibsteds arbeider med å skille ut medievirksomheten i et eget selskap. Nå er konsernledelsen i det nye selskapet på plass, skriver de i en pressemelding.

Før jul annonserte Schibsted intensjonen om å selge medievirksomheten til Tinius-stiftelsen. Avtalen mellom partene signeres trolig i løpet av første kvartal, og Schibsted Media blir et eget selskap i løpet av andre kvartal.

– Med dagens annonsering av ny konsernledelse, har vi tatt et viktig skritt i retning av å sjøsette Schibsted Media som nytt selskap. Vi bygger en virksomhet som skal lede an i den nordiske mediebransjen, sier Siv Juvik Tveitnes, påtroppende konsernsjef i Schibsted Media.

I nye roller, får Øyulf Hjertenes og Fredric Karén et særlig ansvar for Schibsted Medias portefølje i henholdsvis Norge og Sverige, med unntak av VG, Aftenposten og Aftonbladet.

Hjertenes får ansvar for blant annet BT, Stavanger Aftenblad, nisjemedier og print, samt partnerskap i Norge. Karén vil være ansvarlig for Svenska Dagbladet, Omni og for partnerskap i Sverige.

Grethe Malkmus og Stine Halla er nye tilskudd i ledergruppen. I dag er Malkmus ansvarlig for HR-funksjonen i Schibsted og Halla har ansvar for Finans i Schibsted Nordic Marketplaces.

Schibsted Medias nye konsernledelse:

Siv Juvik Tveitnes - konsernsjef

Stine Halla – ansvar for finans, strategi, juridisk og M&A

Markus Rudberg – ansvar for teknologi

Grethe Malkmus – ansvar for HR/people, facility og kommunikasjon 

Tor Jacobsen – ansvar for produkt og abonnement

Per Håkon Fasting – ansvar for annonse 

Gard Steiro – sjefredaktør i VG

Trine Eilertsen – sjefredaktør i Aftenposten

Lena K. Samuelssons etterfølger – publisher i Aftonbladet 

Fredric Karén – ansvar for porteføljen i Sverige 

Øyulf Hjertenes – ansvar for porteføljen i Norge

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS