Finansavisen: PR-rådgiver Morten Woldsdal jobber for Sigve Brekke og Telenors regning i striden mot styreleder Gunn Wærsted

PR-veteranen i Leidar Consulting bekrefter at han jobber for Telenor akkurat nå.

Publisert

I går mer enn antydet PR-nestor Hans Geelmuyden at Telenors konsernsjef Sigve Brekke bruker spinndoktorer for selskapets regning i spillet mot egen styreleder.

Geelmuyden antydet at det er byrået Zynk som jobber for Brekke, og Telenor bekreftet mandag overfor Medier24 at byrået er et av selskapene konsernet har avtale med.

Men ikke bare dem:

Ifølge Finansavisen tirsdag gjør også Morten Woldsdal nå oppdrag for Telenor, til hjelp for konsernsjefen.

Telenor bekrefter overfor avisa at også Woldsdal er en av rådgiverne konsernet har rammeavtale med. Ingen av partene kommenterer hva Woldsdal nå jobber med, men ifølge Finansavisen er dette «å hjelpe til med å rette opp Sigve Brekkes image».

Samarbeidet skaper nå reaksjoner, ikke minst fordi nettopp Woldsdal tidligere i år bistod Pål Espen Wien da sistnevnte fikk sparken fra stillingen som juridisk direktør i Telenor. Det vil si at Woldsdal da hjalp Telenor og Brekkes motpart. Woldsdal avviser imidlertid at dette er en interessekonflikt.

Hans Geelmuyden står fortsatt fast på sin kritikk, og sier til Finansavisen:

- Hvis Sigve Brekke har engasjert flere PR-byråer og bruker dem aktivt til å argumentere mot egen styreleder, er det ikke bare grovt illojalt. Det er helt uhørt.

- I løpet av mine 28 år i bransjen har jeg aldri møtt en konsernsjef som har vært i nærheten av å be meg om et slikt oppdrag, sier Geelmuyden.

 

Powered by Labrador CMS