Svein Aam går fra jobben som redaktør i Møre-Nytt til en halv stilling i Sunnmørsposten.

Redaktør blir fiskerijournalist

Vi er svært fornøyd med å ha lande det vi ser på som en storfisk på dette journalistiske feltet, sier nyhetsredaktør Sindre Halkjesvik.

Publisert

Saken oppdateres.

Svein Aam er ansatt i en halv stilling som fiskerijournalist i Sunnmørsposten. Det skriver avisen selv. 

Aam kommer fra stillingen som redaktør i avisen Møre-Nytt, hvor han har vært siden 2017. Han har tidligere vært i både Sunnmørsposten og NRK. 

– Med Svein Aam får vi tilbake en svært erfaren journalist som har mange år bak seg med fiskeri som hovedfelt. Han har et stort og etablert nettverk i næringen og vil løfte dekningen til Sunnmørsposten både på de korte nyhetssakene, de strukturelles sakene og reportasjestoffet. Vi er svært fornøyd med å ha lande det vi ser på som en storfisk på dette journalistiske feltet, sier nyhetsredaktør Sindre Halkjesvik. 

Aam sier til Sunnmørsposten at han ser frem til å jobbe som journalist igjen i et fagfelt som alltid har interessert han. 

– Jeg vet også at det er stor interess for dette temaet ute hos Sunnmørsposten sine lesere. Så jeg ble glad da de ville ha meg tilbake, sier Aam. 

Aam starter i stillingen i februar, og sier til avisen at han skal ha en halv stilling fordi han samtidig skal skrive bok. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS