P4-direktør Kenneth Andresen blir nå fungerende Norgessjef for Viaplay Group.
P4-direktør Kenneth Andresen blir nå fungerende Norgessjef for Viaplay Group.

Viaplay gjør flere grep i toppledelsen

Omorganisering i ledergruppen til et kriserammet Viaplay.

Publisert Sist oppdatert

Viaplay Group gjør flere endringer i toppledelsen fra og med 1. juli, skriver konsernet i en pressemelding.

Krisen i selskapet startet da Viaplay-sjef Anders Jensen gikk av med umiddelbar virkning i starten av juni. Han ble erstattet av Jørgen Madsen Lindemann - men selskapet stupte på børs.

I pressemeldingen onsdag varsler konsernet at Lindemann blir fungerende direktør for selskapet i Sverige og Finnland, til det er funnet en erstatter.

Han får også ansvaret for Nederland, Polen, Baltikum og Storbrittania. 

Lars Bo Jeppesen er utnevnt til visepresident og direktør for selskapet i Danmark og Island, mens P4-sjef Kenneth Andresen er fungerende visepresident og direktør i Norge.

– Med organisasjonsendringene som ble annonsert i dag vil vi sikre at vi investerer i kjerneområder av virksomheten, det som gir størst potensiell avkastning. Ved å rette fokuset til lokalt relevante produkter og opplevelser sørger vi for at vi er så tett på våre kunder som mulig. Jeg er svært optimistisk og har stor tro på at dette kommer til å være veldig bra for Viaplay Group som helhet, og ikke minst for Norge, sier Andresen.

Viaplay-sjef Lindemann skryter av den nye styringsmodellen.

– Dette er det første av mange steg mot endring som sikrer at vi investerer i områdene vi ser størst potensial, at vi er laserfokusert på den daglige driften i å skape lokalt relevante produkter og opplevelser, og at vi er så tett som mulig på kundene våre, sier Lindemann.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS