Ørjan Bjørnstad, Julie Strømsvåg og Kjetil André Aamodt blir å se på TV3 og Viaplay.

Disse skal dekke vintersport på Viaplay og TV3: – Nå smeller det

NENT Group avslørte at de har signert flere profiler til sin vintersportdekning fredag.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Viaplay- og TV 3-eier NENT Group annonserte fredag ettermiddag hvem som skal fronte kanalenes vintersport-dekning neste sesong.

TV-profil Julie Strømsvåg går til kanalen etter 13 år i TV 2, slik Medier24 meldte i går. Som programleder får hun også med seg Viasports Ørjan Bjørnstad.

– Jeg gleder meg stort til å få være en del av vintersatsingen og vinterstudio som betyr så mye for så mange. Når vi får æren av å formidle en del av den norske folkesjela blir det fullt fokus på å gi seerne et godt sted å være, sier Strømsvåg.

Ekspertene vil være Åge Skinstad og tidligere alpinist Kjetil André Aamodt, som melder overgang fra NRK.

– Dette blir veldig spennende. Vintersport har vært livet for meg: Jeg er oppvokst med det på tv, selv vært en del av sirkuset, og fått jobbe med det etter karrieren, sier Aamodt.

Og legger til:

– Når det nå er nye rettighetshavere er jeg heldig som får være med videre på ferden. Dersom jeg kan fortsette å gjøre en jobb for vinteridretten - og spesielt alpint - og folk synes det er hyggelig å se på, synes jeg det er veldig moro. Derfor ønsker jeg å ta vinteridretten enda et steg med NENT.

Samtidig blir også tidligere kombinertutøver Jan Christian Bjørn kommentator på kanalene. Det skal også tidligere alpinist Marius Arnesen, og Andreas Toft gjøre.

– Det er med stor ydmykhet og høye ambisjoner vi skal ta oss av den elskede vintersporten. De seerne som velger Viaplay kan strømme all vintersporten vi har, selvsagt reklamefritt, og vi gjør TV3 til lineær hovedkanal der langrenn kommer til å sendes, sier Anders Jensen, VD og konsernsjef i NENT Group.

Og legger til:

– Jeg er veldig fornøyd med og stolt over det teamet som kommer til å guide seerne gjennom en rekke av fremtidens klassiske sportsøyeblikk, og vårt studio med de aller nyeste investeringene er et av de mest moderne i sportsverden. Kort sagt, nå smeller det.

Powered by Labrador CMS