Illustrasjonsbilde av Viaplay Group-logo i det norske hovedkvarteret på Hasle i Oslo.
Illustrasjonsbilde av Viaplay Group-logo i det norske hovedkvarteret på Hasle i Oslo.

TV 2: Viaplay varsler nedbemanning

Fokuserer på å ha en ryddig prosess, sier norgessjef Kenneth Andresen.

Publisert Sist oppdatert

Viaplay skal ha varslet nedbemanning og organisasjonsendringer, melder TV 2.

Endringene skal ha bli informert om på et internt møte tirsdag, opplyser kilder til TV 2. Etter det kanalen forstår kan opp til 20 årsverk bli rammet av nedbemanning.

Viaplay Group bekrefter overfor Medier24 at de gjør endringer, men vil ikke svare på spørsmål angående nebemanning i konsernet. 

– Som en del av implementeringen av den nye operative modellen som ble kommunisert 28. juni må vi ta beslutninger om forandringer i roller og ansvar innenfor flere deler av konsernet. Vårt fokus er nå å ha gode dialoger med ansattrepresentanter og verneombud for å ha en ryddig prosess. Da dette er et pågående arbeide kan vi ikke dele flere detaljer per nå, sier fungerende CEO i Viaplay Group Norge, Kenneth Andresen.

Viaplay har vært kriserammet grunnet dårlig økonomi denne våren og sommeren.

Krisen i selskapet startet da Viaplay-sjef Anders Jensen gikk av med umiddelbar virkning i starten av juni. Han ble erstattet av Jørgen Madsen Lindemann - men selskapet stupte på børs.

I forrige uke annonserte selskapet en større omorganisering av toppledelsen, der blant annet P4-sjef Kenneth Andresen ble utnevnt til selskapets fungerende norgessjef.

Eksperter har også spekulert i om selskapet blir nødt til å selge unna sportsrettigheter.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS