Vidar Løfshus blir ekspert i Viaplay.

Vidar Løfshus blir langrennsekspert for Viaplay: – Det smeller en liten konfetti-kanon i NENT-taket nå

Tidligere landslagssjef Vidar Løfshus er det nyeste navnet av Viaplays langrennseksperter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Saken oppdateres

Vidar Løfshus ledet langrennslandslaget fra 2011 til 2019. Nå blir han en del av Viaplays vintersportssatsing sammen med Kjetil André Aamodt, Julie Strømsvåg, Silje Norendal, Niklas Dyrhaug, Marthe Kristoffersen, Åge Skinstad og Jan Christian Bjørn.

Det opplyser Nent i en pressemelding.

Løfshus gleder seg til å starte i jobben for Viaplay.

– Det er med stor ydmykhet jeg trer inn i en sånn rolle. Det norske publikum, og ikke minst alle som har vært med på å formidle langrenn opp gjennom årene har vært med på å berike store og små begivenheter på TV, sier Løfshus.

Den tidligere landslagssjefen vil primært bli en del av gjengen i vintersportsstudio, men vil også benyttes i intervjusonen på enkelte verdenscuphelger.

Sportssjef i NENT Norge, Kristian Oma, gleder seg over å få Løfshus på plass til vinterens sendinger.

– Det smeller en liten konfetti-kanon i NENT-taket nå. Dette er veldig gledelig. Vidar har stått midt i det norske langrenns-eventyret, og vet alt om hva som kreves for å skape enere og verdens beste landslag. Og så er han både kompromissløs, ærlig og direkte – med andre ord alt vi ønsker fra en ekspert som skal formidle folkesporten langrenn hjem i de norske stuer, sier Oma.

Powered by Labrador CMS