Kronstadposten lanserer nå nettavis og ansetter journalistene Therese Kjellmo Munkvold (t.v) og Julie Fredriksen. I midten er ansvarlig redaktør Tom Erik Nilsen og helt til høyre journalist Krister Sandaker Tårn.

Kronstadposten lanseres som nettavis

Papiravisen slippes i digital versjon i høst - og ansetter to nye journalister.

Publisert Sist oppdatert

Papiravisen Kronstadposten blir nå digital og lanserer nettavis i september, opplyser redaksjonen.

Samtidig ansetter de to nye journalister i Therese Kjellmo Munkvold og Julie Fredriksen.

Papiravisen i Alta vil fortsatt bestå, men målet med den digitale satsingen er å «sette dagsorden lokalt og konkurrere på siste nytt i den digitale verden».

– Nå skal vi konkurrere om aktuelle nyheter, reportasjer, foto, levende bilder og direkterapportering, sier ansvarlig redaktør i Kronstadposten, Tom Erik Nilsen.

– Det har vært en lang prosess for å komme dit vi er i dag, og dette har vært et mål lenge. Vi har styrket laget i samsvar med åpningen av vår nye nettavis, og har fått kreative og initiativrike personer med i teamet. Vi er veldig fornøyde, og veldig klar for å endelig komme i gang, sier Nilsen.

De to nye journalistene gleder seg også til den nye oppgaven.

– Dette var en unik mulighet som jeg gjerne ønsket å være med på. Det er ikke hver dag man får være med på en slik satsing. Vi er så klart veldig spente, men er full av energi og klar for gå live med Kronstadposten.no, sier Munkvold.

– Og så er det kjempeviktig at altaværingene fortsette å tipse oss om både smått og stort, sier Fredriksen.

Powered by Labrador CMS