Lasse Hallberg i Monday Production AS trer av.

Lasse Hallberg gir seg i Monday

Lasse Hallberg trekker seg tilbake som administrerende direktør for Mondays samlede norske selskap etter mer enn åtte år i stillingen.

Publisert Sist oppdatert

Monday får ny ledelse. Samtidig trer Lasse Hallberg av som administrerende direktør for selskapets samlede norske selskap.

Det melder Monday i en pressemelding.

– Lasse har gjort en enorm innsats for Monday i Norge. Det kan sies ganske enkelt: Uten Lasse ville vi ikke oppnådd den solide posisjonen med sterke kreative merkevarer som vi har i dag. Lasses erfaring og enestående nettverk, både lokalt og internasjonalt, har hatt uvurdelig betydning for oss. Vi har virkelig mye å takke Lasse for, og vi ønsker ham alt det beste i fremtiden, sier Martin Dalgaard, administrerende direktør i Monday-gruppen.

– Det har vært åtte fantastiske år, og jeg vil spesielt takke alle de flinke medarbeiderne som har vært med på å bygge dette til det største produksjonsselskapet i Norge, sier Hallberg selv.

Hege Christiansen, Magnus Sveen, Stina Greaker, Hallvard Berby i Monday Media.
Hege Christiansen, Magnus Sveen, Stina Greaker og Hallvard Berby i Monday Media.

Selskapet har utnevnt ny ledelse på tvers av selskapene. Tidligere COO Stina Greaker tiltrer som administrerende direktør for morselskapet Monday Production AS, mens tre av konsernets selskaper får daglige ledere med direkte styreansvar.

De er Hege Christensen for Teddy TV, Hallvard Berby for Feelgood og Magnus Sveen for Monday Sport.

– Stina har vist seg som en sterk og svært kompetent leder i sine år i Monday, med en spesiell forståelse for hva som kreves i en moderne kreativ arbeidsplass. Samtidig har hun stor erfaring med utvikling, innhold og produksjonsprosesser, sier Dalgaard, som fortsetter:

– Hege, Hallvard og Magnus er alle erfarne og dyktige ledere, og alle har et klart blikk for styrkene og det fremtidige potensialet i de veletablerte og sterke merkevarene de er ansvarlig for.

Powered by Labrador CMS