Linn Thorkildsen
Linn Thorkildsen har bred mediebakgrunn og begynner i Tjuefire på nyåret.

Pressemelding: 

Linn Thorkildsen ansatt som eventsjef i Tjuefire

Tjuefire dobler eventsatsingen. – Jeg gleder meg til å jobbe i et gründerselskap som bobler av energi og positivitet.

Tjuefire har ansatt Linn Thorkildsen i rollen som eventsjef. 

Hun kommer fra rollen som TV-produsent i Nexiko og har bred mediebakgrunn fra har bakgrunn fra Schibsted, Aftenposten, TV 2, VG og Norsk Fjernsyn.

– Dette var kjærlighet ved første stillingsutlysning! sier Linn Thorkildsen.

– Faglig utvikling må være noe av det absolutt mest spennende man kan jobbe med i disse tider. Det skader heller ikke at jobben innebærer utstrakt kontakt med bransjekollegaer for en som er over middels glad i folk. 

Thorkildsen sier hun vil bruke nettverket sitt til å lage meningsfylte og lærerike arrangementer for medier- og kommunikasjonsbransjen. 

– Målet mitt er å skape arenaer hvor bransjen skal dele kunnskap og treffe likesinnede. Det tror jeg blir en utrolig gøy utfordring å få til, sier Thorkildsen og fortsetter:

– Jeg gleder meg til å jobbe i et gründerselskap som bobler av energi og positivitet. Folkene i Tjuefire-gjengen har gitt tidenes beste førsteinntrykk, så nå teller jeg ned til første arbeidsdag i 2024., sier Linn Thorkildsen.

Thorkildsen får ansvaret for å jobbe tett med forretningsutvikling av arrangementer og kompetanse for målgruppene i Tjuefire. 

I første omgang er det å skape gode leirbål, utvikle konsepter for kompetanseutvikling og møteplasser for medier- og kommunikasjonsbransjen.

– Vi ønsket oss en forretningsutvikler med god erfaring og nettverk fra mediebransjen og det har Linn, sier påtroppende konsernsjef Siss Godager-Andersen i Tjuefire.

– Hun har imponert oss, gjennom en omfattende rekrutteringsprosess, med sin strategiske forståelse og gjennomføringskraft. På toppen av at hun er faglig solid, er hun en positiv lagbygger som vi har store forventninger til

Thorkildsen begynner i jobben allerede i starten av januar og vil inngå i Partner24-teamet.

Powered by Labrador CMS