Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne

Tusvik&Tønne går til PodMe

Etter ti år blir Norges største frittstående podkast, Tusvik&Tønne, en del av Schibsteds PodMe.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I dag fikk Tusvik&Tønnes trofaste lyttere nyheten om at podkasten fra 7. desember vil tilbys eksklusivt til PodMes abonnenter. Det skjer etter snart ti år som frittstående podkast.

– Vi er utrolig glade for at Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne blir en del av vårt podkastmiljø. De er noen av landets aller største og mest populære profiler, og har stått høyt på ønskelisten vår lenge. Nå vil de bidra til å gjøre PodMe enda mer attraktivt for våre abonnenter. Ikke minst er dette nok et bevis på at abonnementsbaserte podkaster virkelig har fått fotfeste, og jeg er sikker på at trenden bare vil øke, sier Siv Juvik Tveitnes, konserndirektør for Schibsted News Media.

PodMe er en Schibsted-eid podkastplattform, som for alvor trappet opp satsingen tidligere i år, da det ble kjent at de signerte profiler som Papaya-trioen (tidligere Radioresepsjonen), Herman Flesvig, Mikkel Niva og Harald Eia. Nå skal det satses ytterligere.

– Vi skal innrømme at dette var et stort valg for oss å ta, etter å ha vært en uavhengig podkast i snart 10 år. Men vi tror at abonnement er fremtiden, også for Tusvik&Tønne. Nå får vi tid til å fokusere 100 prosent på selve innholdet, og vi sikrer en trygg finansiering. Det gir rom til å fortsette å gjøre noe av det vi elsker aller mest i fortsatt lang tid, sier Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne.

Tusvik&Tønne ble startet i 2012, og de første fem årene hadde podkasten ingen inntekter. De siste årene har duoen hatt annonseinntekter, men nå blir det slutt på det.

– Vi forstår om noen av våre trofaste lyttere, også kalt phungfolket, synes det er litt kjipt at de må betale for å lytte til oss fremover. Samtidig håper og tror vi de forstår at det å lage ukentlig podkast tar mye tid og krefter. Vi har skikkelig tro på PodMe og er veldig gira på å få være en del av den storsatsingen, sier Tusvik og Tønne.

Powered by Labrador CMS