Maren Lundby tok OL-gull i Pyeongchang i 2018. Nå blir hun hoppekspert på Viaplay og NENTs kanaler.

Maren Lundby blir hoppekspert på Viaplay: – Gleder meg veldig

Viaplay-eier NENT har signert nok en idrettsprofil til sine vintersportssendinger.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Den olympiske gullvinneren i hopp, Maren Lundby, blir TV-ekspert for NENT og Viaplay. Det bekrefter hun selv overfor Dagbladet.

Lundby har selv tatt en pause fra å konkurrere i hopp grunnet utfordringer knyttet til vekt.

- Planen er å være hoppekspert i studio og komme med mine syn på ting. Jeg håper det blir bra. Og jeg gleder meg veldig, sier Lundby til Dagbladet.

Den siste tiden har Viaplay-eier NENT signert flere TV-profiler, som blant annet fotballkommentator Kasper Wikestad, som i en årrekke har jobbet for TV 2, og Gunnhild Toldnes fra Discovery.

I tillegg er kjente fjes som Julie Strømsvåg, Kjetil André Aamodt, Magnus Moan og Niklas Dyrhaug alle hentet inn til kanalen som overtar TV-rettighetene for store deler av vintersporten etter NRK.

Da Medier24 møtte NENTs sportssjef Kristian Oma i oktober, lovet han at mye av kanalens nye sportsinnhold kom til å bli vist på åpne kanaler.

– Vi vil tilby alt av langrenn på TV 3, og store deler av programmet på hopp og alpint der også. Det er fordi vi vet at dette er noe folk er. blitt vant til å bli servert på lineært vis.

– Transformasjonen til streaming skjer sakte, men sikkert. Vi skal ikke bruke dette til å «speede opp» det. Premier League er kanskje mer i det landskapet. Der er folk vant til betaling og streaming, sa Oma.

Powered by Labrador CMS